lizardman Отговорено Януари 21, 2008 Отговорено Януари 21, 2008 на 17. демек от година и половина. Цитирай
trolla Отговорено Януари 21, 2008 Отговорено Януари 21, 2008 (Редактирано) на 15 а ся съм на 16 Редактирано Януари 21, 2008 от trolla Цитирай
Rammkopf Отговорено Януари 21, 2008 Отговорено Януари 21, 2008 От 2000-ната. Бях на 19. Късничко. Мнооого късничко. И сега I suck. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 21, 2008 Отговорено Януари 21, 2008 На седем и половина сега съм почти на 16 . Ех минаха годините Цитирай
Firehouse Отговорено Януари 22, 2008 Отговорено Януари 22, 2008 И аз, като по-голямата част от колектива дотук, почнах на 15.. преди две годинин и половина се пада. Китарата не съм я овладял много много.. повече на спаменето по разни музикантски форуми наблягам Ето отговор на въпроса ти - не си почнал късно, тъкмо навреме си се захванал. И както са казали хората "Никога не е късно да станеш за резил". Успех в начинанията. Цитирай
PRIMO Отговорено Януари 22, 2008 Отговорено Януари 22, 2008 Абе на 65 като стана,като се прибера от разходка с възпалената,зачервена булонка,сипвам и юфка и отивам да си свиря блус за собствен кеф,това е идеята. Късно било 17 и т.н. Цитирай
mashina Отговорено Януари 22, 2008 Отговорено Януари 22, 2008 през 1998 ама през последните 2 години не съм мръднал и на сантиметър.Макар че свиря почти всеки ден тъпча на едно място Цитирай
liquid_death Отговорено Януари 22, 2008 Отговорено Януари 22, 2008 1998 май?.... бил съм на 14..или 1997.... Цитирай
Berko Отговорено Януари 23, 2008 Отговорено Януари 23, 2008 На 14 И сега съм на толкова Бту по едно време щях да се отказвам, защото мислех че ми е късно Цитирай
IgniteAll Отговорено Януари 23, 2008 Отговорено Януари 23, 2008 Аз бях на 13 когато ми попадна първата китара. Той и нашия съфорумник Килър тогава започна, той ще каже по-добре на колко сме били... Сега съм на 26... Просто минах на другия фронт - бас китарата Минават си годинките, ей! Само като едно допълнение... Хей, дечица, не се самозалъгвайте, че свирите, а тръгвайте на уроци, защото аз никога не успях да намеря финанси(в началото), а сега време... Определено съжалявам. Свиренето идва в един момент, в който знаеш и чувстваш, че това ти е призвание, а не защото гледаш групите ти - кумири, как рендосват някакви жици на сцената и искаш да имаш китара като тях. Това е нещо много сериозно, а не поза... Една препоръка от мен. Отидете в раздел Авторска музика и прослушайте творбите на Митко Налбантов(BlackBird), на чичо Едж(edgecrusher) и такива музиканти, които определено си заслужава да чуеш, Дон Пепиньо ми е голям фаворит също. След като ги чуете помислете дали ще достигнете подобно развитие в музиката... и след това хванете китарата с хъс ако можете. Цитирай
Recommended Posts