spongebob Отговорено Януари 23, 2008 Отговорено Януари 23, 2008 Органа си е за махане,да... мерси за отзивите,аз се престраших,пускайте се и другите! Ивелине,Топсън...и Монката много ясно! Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 24, 2008 Отговорено Януари 24, 2008 Понеже видях неточности в нотите - реших да ги пооправя: Цитирай
kolio_k Отговорено Януари 24, 2008 Автор Отговорено Януари 24, 2008 Тези ноти ,които си написал,наистина отговарят точно(доколкото може)на бекингтрака.Много добра работа,би могла да бъде полезна на следващите,които евентуално решат да джемят(дано).Както преди бях написал,ритъмчейнджа има няколко основни варианта на рехармонизация и на практика в джем ситуация най често се случва ,че по почин на солиста или акомпаниращите спонтанно се минава от един в друг,за да се получи малко по голямо разнообразие в тази иначе традиционна схема. В случая обаче това отцъства,предполагам заради факта че става въпрос за учебен плейбек. Органиста си свири баса точно по акордите през цялото време и само прави някои типични хармонични замени в акордите. Що не вземеш сега да врътнеш и един хорус ,та да се развива джема.Това май е първият джаз джем във форума(не съм сигурен,може да е имало преди да се включа) и много се зарадвах,че има мераклии да участват Цитирай
elasticman Отговорено Февруари 25, 2008 Отговорено Февруари 25, 2008 http://media.putfile.com/Oleoto Цитирай
jackson_dinky Отговорено Февруари 26, 2008 Отговорено Февруари 26, 2008 еластик,ежала...много добре.....ама наистина мн добре :-) Цитирай
CyberGene Отговорено Февруари 28, 2008 Отговорено Февруари 28, 2008 Публично отказвам да правя джемове върху Rhythm Changes и Coltrane Changes, до следващо публично обявление, отменящо първото Имам надеждата, че някой ден ще се престраша все пак... Добре се справяте, успех на всички, благородно завиждам! Цитирай
spongebob Отговорено Февруари 28, 2008 Отговорено Февруари 28, 2008 ^Е тва не е състезание,що да не правиш джемове?Мене питаш ли ме,аз пуснах мойто след Кольо жалко,че неговата версия не може да бъде чута повече,след като.... Цитирай
Ивелин Отговорено Март 1, 2008 Отговорено Март 1, 2008 Ейййй... вярно, че не може да се чуе вече версията на Ники! Като се сетя за каква глупост се ядоса човечеца и спря да пише, чак ме хваща ЯД!!! Аз обаче като си купя пиано, ще драсна един трак "...in memory of kolko_k!" Цитирай
spongebob Отговорено Март 1, 2008 Отговорено Март 1, 2008 мен пък ме хваща яд,че хора като него спират да пишат,за да може други да....си чешат езиците и да няма конфликти аз неговата версия я имам и си я пускам от време на време Цитирай
jackson_dinky Отговорено Март 4, 2008 Отговорено Март 4, 2008 (Редактирано) http://media.putfile.com/Oleo-53 CyberGene...прав си много брато :-).... П.С. накрая забрайх да Fade out-на плейбек-а Редактирано Март 4, 2008 от jackson_dinky Цитирай
spongebob Отговорено Март 4, 2008 Отговорено Март 4, 2008 ^Мони,аз вече ти казах какво мисля и е хубаво,че не замира джема.До тук е само китарен... Цитирай
jackson_dinky Отговорено Март 4, 2008 Отговорено Март 4, 2008 д, айде и другите да драснат по нещо... Цитирай
Ивелин Отговорено Март 5, 2008 Отговорено Март 5, 2008 (Редактирано) Браво! Китарен джем ще е до тази седмица - утре си купувам дигитално пиано... Нещо стана с поста ми - излезе 2 пъти... Редактирано Март 5, 2008 от Ивелин Цитирай
Ивелин Отговорено Март 5, 2008 Отговорено Март 5, 2008 (Редактирано) Редактирано Март 5, 2008 от Ивелин Цитирай
Recommended Posts