шони Отговорено Април 28, 2014 Отговорено Април 28, 2014 Евтиме за наше общо съжаление си много прав,явно там където работя аз си държат на традициите,морала и качеството(при нас не съществува конкретни пазари или второ,трето,пето качество) Цитирай
synchu Отговорено Април 28, 2014 Отговорено Април 28, 2014 Я пак? Китайските заводи не вярвам да живеят само от БГ пазара. Продават абсолютно навсякъде. Цитирай
Dirk Отговорено Април 28, 2014 Отговорено Април 28, 2014 Супер!В тази тема стана мазало...хаха...нека всеки да купува,каквото харесва-не каквото пише на капака.Така човек се учи.Но стоките не се оценяват само количествено.Все едно да кажеш "Защо да плащам за Клептън ,като той свири 5 ноти в цялото парче?!". Който има уши да купува според тях-няма лошо! Цитирай
boreto Отговорено Април 29, 2014 Отговорено Април 29, 2014 Колеги не бъркайте "големи" и "култови" марки и модели. Примерно Fender е голяма, Suhr е култова, BOSS е голяма, Strymon e култова, но пък и цените много различни Във всяко човешко изделие има вложени физически и интелектуален труд. Колкото повече (количествено и качествено с произлизащите от това изменения от второто - толкова по-скъпо Цитирай
metalhammer Отговорено Април 29, 2014 Автор Отговорено Април 29, 2014 Интересно защо изровихме тема от 2008. Нека дам пояснение за примера в заглавния пост. Кранк са една компания на която продуктите са много зле проектирани - но много добре маркетирани. Споменатия: Има закачен един пасивен тонкоректор тип Фендер или Маршал или както искате го наречето от 60 -години които сам по себе си изисква активно стъпало след това. Защото изхода му е високоомен и ще има проблеми с дължина на кабели - загуба на честоти , по лошо съотношение сигнал шум. Тук интелектуално налятия труд е като на ученик в 5 клас - взимаме един чип - залепя ме му един тонстак от лампов амп - ни в клин ни в ръкав. Една хубава кутиика и хайде на пазара - заделяме солидно количество реклама и еднросмънт. Какво стана с Кранк ? The company finally closed its doors in mid 2013. Този подход само с реклама и минимум усилия явно не издържа проверката на времето. 7 Цитирай
nikecy6 Отговорено Юли 10, 2014 Отговорено Юли 10, 2014 Здравейте, и аз като вас не съм фен на робуването на марките, та тъй като съм малко нов (но горе - доло знам какъв звук искам ) искам да попитам кой е този Ники които споменавате че прави бутикови ефекти ( не знам какъв е точния термин ) има ли сайт къде се подвизава как може да се свържа с него пък може и нещо да ми допадне. п.с. извинете ако съм в оффтопик, благодаря. Цитирай
Recommended Posts