Jump to content
Българският форум за музиканти

nikecy6

новаци
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно nikecy6

  • Рожден ден 06/18/1996

Previous Fields

  • Инструмент
    kitara

Profile Information

  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Skype
    darkwowmaster

nikecy6's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. nikecy6

    Бас кубе

    Извинете за грешката явно не съм прочел добре видях че се споменава отворени пространства и отговорите видях, но останалаta част от въпроса ми остава туй като човека на чиито въпрос бива отговарям свири съвсем различни стилове та специфично за хевито и траша кубе със какви спец ще ми трябва.
  2. nikecy6

    Бас кубе

    Здравейте колеги, наскоро зарязах електрическата защото и аз нз защо но просто има нещо в баса ... та бюджета с които разполагам не е много голям но съм го разделил на 2 равни части за бас китара и кубе ( не възнамерявам да ползвам ефекти но ако според вас има нужда споделете ) , та бюджета само за кубе ми е около 400-450лв (nqma kak da zadelq poveche), скоро ( скоро скоро поне 7 месеца ) ще ми трябва за изяви та туй като може освен в клубчета да ми се наложи да изпълнявам и на отворени пространства ми се иска вашия съвет относно това дали е възможно и какво да си взема за тези пари. Музиката която ще изпълнявам е хеви и малко траш метъл ( авторско ), Да не забравя става въпрос за 2ра ръка най вероятно от базара ще го взимам. прочетох мненията нагоре но там не се споменават отворени пространства а само клубове...ако имате някой съвети към мен как да подходя към свиренето на баса ще съм ви много благодарен че малко звуча като солист ама 4 стъпки надоло ( сори за офтопика ) .. и ако може да ми кажете накратко какво е Хрона, благодаря, поздрави. П.С. ако има вече създадена тема по моя проблем, моля дайте линк и изтрийте коментара ми, лекa вечер
  3. Здравей колега наскоро четох нещо в интернет относно това нато според това което прочетох то е нещо като вид махагон или по скоро дърво с мнogo близки спецификации като бива използвано при някой хай-енд китари за да ги направи не чaк толкова скъпи, дано съм бил полезен. ... според това аз лично си правя извода че това нато не е махагон, лека вечер, поздрави.
  4. nikecy6

    Yamaha Rgx серия

    Здравейте, забелязах че няма тема точно за тази серия на Yamaha .. мен лично ме имтересува rhx 420dz модела, но ако имате опит с някой от другите модели от серията споделете може някой ден да бъде от полза на някой. п.с. прочетох доста материал от чуждестранни форуми но нямаше нищо съществено поздрави
  5. Здравейте, и аз като вас не съм фен на робуването на марките, та тъй като съм малко нов (но горе - доло знам какъв звук искам ) искам да попитам кой е този Ники които споменавате че прави бутикови ефекти ( не знам какъв е точния термин ) има ли сайт къде се подвизава как може да се свържа с него пък може и нещо да ми допадне. п.с. извинете ако съм в оффтопик, благодаря.
  6. Като за начало започнах темата не само заради себе си а и заради всички останали които не могат да похарчат голяма сума пари за кубе .. искаше ми се просто хората с голям опит да споделят марки и модели които са опитвали като кажат по някоя дума за тях, а не да се изпокараме тука, (малко извън топика не искам да се заяждам с никого). Също така всеки си подрежда приоритетите аз нямам скъп таблет или бмв такива боклуци не ми трябват, също така съм голям фен на Пейдж Хендрикс Гилмор Вай Клептън и т.н. просто искам да кажа, че от това заяждане няма смисъл. Също така искам да кая че съм написал -ново - в заглавието за да избегна неща от типа - взех си 30 wата ориндж на далавера за *** лв. Просто давайте своето мнение за някое лоу-енд кубе на което сте свирили за да може хората които не разбират да не си купуват пълни боклуци, благодаря.
  7. Точно с тази мисъл създадох темата за да може по оптините да ни посъветват отностно кубета които няма да ни откажат
  8. Благодаря на всички за споделените мнения да споделя че не съм започнал темата само заради себе си, а защот съм сигурен че има и други които са с нисък бюджет или по някакви други причини няма как да отделят повече средства... благодаря на Evtim Djerekarov че ме насочи към Randall KH-15, но искам да те попитам какво мислиш за Randall RG 25 RXM защотo го намерих на добра цена 2ра ръка
  9. Здравейте, иска ми се да ме посъветвате мен както и други които вероятно ще прочетат темата към кой фирми и модели кубета да се насочим ние младите китаристи с ограничен бюджет 100 - 200 лв така че да си купим нешо което не е чак толкова зле моля давайте предложения основани на личен опит ... п.с. моля не се изпокарвайте, поздрави, благодаря предварително.
  10. Моя е от приблизително 1 месец
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.