Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Решил съм да си купя някакво битово дисторжънче. Свиря главно в нас си, но дисторжъна ми е вграден в кубето и нещо не ме радва..

Та ориентирайте ме към нещо семпло което да ми върши работа :(

Аматьор съм, не съм претенциозен. :thumbs_up:

• Отговори 36
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

щом нямаш претенции и щом аматьор - това незначи че нещо качествено би дошло зле ама ...

....пуууффф ми behringer ultra metal би те задоволил май

а и за 50 лв си го бива.......

Отговорено (Редактирано)

Метал свиря общо взето, но абе имам си вкусове във всички стилове що има китара :(

Около 50лв ми звучи добре.

Мерси за бързия отговор, ще се информирам за тая джаджа..

Редактирано от Drack
Отговорено

еми каза че не е претенциозен.....

drack пич, излез и тръгни към някой магазин - пробвай няколко диста според парите си харесай - си някой и ако се съмняваш в качествата му мое да се допиташ до съфорумците ти....

айде късмет

Отговорено

Кажи какво ти е кубето - модел това оноева. Защото тоя дист за 50 лева като нищо може да не ти хареса повече от драйва на кубето.

Отговорено

Хмм, тогава няма никаква гаранция че тоя за 50 ще ти хареса много. Зависи от колко време свириш и колко ти е добър слуха имаш ли изградени критерии и т.н.

Най-добре си вземи китарата, иди в някой магазин и питай какво могат да ти предложат, пъхни се в усилвателя, който най-наподобява твоя и ако ти хареса взимай. Имай предвид, че това, което ще ти хареса може да струва и доста над 50 кинта :(

Отговорено

Sansamp-a около 150 кинта ли беше ? Питам, защото и аз мисля скоро да си взема едно дисторшън педалче, а доколкото четох и слушах семпли от него звука много ме радва :thumbs_up:

Отговорено
Sansamp-a около 150 кинта ли беше ? Питам, защото и аз мисля скоро да си взема едно дисторшън педалче, а доколкото четох и слушах семпли от него звука много ме радва :thumbs_up:

Поправка-по 120 са:bravo: Писах си с Ники, защото и аз се интересувам:bravo:

Отговорено

yakiya на мен твоето педалче (в добрия смисъл на думата) ми хвана окото то и аз имам сансамп от никифена ама колкото повече толкова повече :punk_guitar: ама не видях от къде си предполагам не си от пловдив