Jump to content
Българският форум за музиканти

нещо страшно


stratevcaster2

Recommended Posts

Исках да си сменя от сингъл адаптери в хумбукинг в сингъл формат , отидох в xxxx и там с нагласата че ще взема 3 на цената на 100 лева ми треснаха цена 150 за един duncan :) .ОК те са наи добрите метал адаптери ама тва е дране направо !!!! А да ви кажа куриоза е че точно до него имаше един не duncan а някав друг пак хъмб за 15 лева !!!!!!!!!!! хванах се за главата това е супер странно амплитуда от 135 лева !!!!!!! Хора може ли да има такива неща то не е възможно ,а каква ле е разликата ,аз питах и те казаха че едното е марково а другото не :):drummer: направо си е'ало ма'ката!!! Какво ще казете вие ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ииии кое му е странното?Вземи един адаптер от 15 лв и един от 150 и ще усетиш,че разликата в звука е почти колкото и в цената.Ако цената не ти ахресва -недей взимай.Никой ен те кара на сила.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ужас...Как може да продават и лимузина Мерцедес за 2 милиона долара, при положение, че има и Варбург комби за 300лв! Не мога да повярвам! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едва ли хъмб адаптер за 15 лева ще звучи по-добре от синглите, които искаш да махаш.Вземай Дънканите и отлитай доволен. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен едно време ми беше интересно как една пълна окомплектовка DiMarzio може да струва колкото цяла сносна китара, ама това е положението ... има и 2, и 200:).

 

Цената на РФ не бих нарекъл чак "доста ниска", но като за легално внесен в България продукт е нормална, не бих казал, че дерат кожи с нея.

 

П.С. Оглеждай се и във форума, тука изпадат чат-пат неща на старо ...

Редактирано от sevenstring
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...няма нищо страшно...винаги има варианти ако 150лв. са ти извънбюджетни...много хора сменят своите сток адаптери "дънкан дизайн" за оригинални "сеймор дънкан" и продават старите..а те хич не са лоши...поразрови се и може да изпадне нещо втора ръка...не се отчайвай...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

....Какво ще казете вие ?

 

Да спреш да пускаш теми за щяло и нещяло!!!

Първо се поусведоми малко..., поне малко...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вън от заяжданията в темата, мисля, че всички изказали са са в лека грешка относно качеството. По-скоро истината е в това, че от една страна се плаща за марка, и от друга- на различни места по света хората ценят труда различно- докато в китай и БГ могат да ти направят поръчков усилвател за 600-700 лв, в САЩ числото е 4-5 цифрено...

 

И от друга страна компания като дънкан или димарцио никога не би си позволила да направи боклук, защото при толкова специфична сфера в бранша веднага ще я отсвирят. Тей, че за сравнение на цени трудно може да се говори.

Редактирано от 7thString
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами те май си държат тази цена от доста време насам. Виж на чуждите сайтове как стоят цените, после пресметни с доставката как стоят нещата и ако ти е по-ОК поръчай си отвън.... но много ме съмнява, че цената ще е по-различна. :greenangel:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми конкретно за Дънкан нови цената може да е с 10-20 лева по-ниска, отколкото във Фарс-а. Което е нищо направо. Проверявали сме с един фен, че си търси Jazz & JB...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

незнам супер скъпо е , но все пак това е ДЪНКАН мисля другата година да почвам един по един да ги сменям , или само един то в краина сметка мисля че само един ако сменя пригмерно стрдния , премествам суича там за по твърд звук

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^^^Иди в райзинг и им кажи какво искаш да свириш и ще те консултират подробно.Ще ти предложат различни бюджетни варианти,сигурен съм.Иначе моето скромно мнение,че можеш да си свириш жици и със сингли,както и хъмбъкера(не хумбукер) няма да те направи Даймбег.Вземи почети малко,интернет е пълен със всякаква информация.Помисли и колко рационално е да сменяш сток адаптрите на тази китара...въобще помогни си сам!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.