Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Исках да си сменя от сингъл адаптери в хумбукинг в сингъл формат , отидох в xxxx и там с нагласата че ще взема 3 на цената на 100 лева ми треснаха цена 150 за един duncan :) .ОК те са наи добрите метал адаптери ама тва е дране направо !!!! А да ви кажа куриоза е че точно до него имаше един не duncan а някав друг пак хъмб за 15 лева !!!!!!!!!!! хванах се за главата това е супер странно амплитуда от 135 лева !!!!!!! Хора може ли да има такива неща то не е възможно ,а каква ле е разликата ,аз питах и те казаха че едното е марково а другото не :):drummer: направо си е'ало ма'ката!!! Какво ще казете вие ?

Отговорено

Ииии кое му е странното?Вземи един адаптер от 15 лв и един от 150 и ще усетиш,че разликата в звука е почти колкото и в цената.Ако цената не ти ахресва -недей взимай.Никой ен те кара на сила.

Отговорено

Едва ли хъмб адаптер за 15 лева ще звучи по-добре от синглите, които искаш да махаш.Вземай Дънканите и отлитай доволен. :)

Отговорено (Редактирано)

И на мен едно време ми беше интересно как една пълна окомплектовка DiMarzio може да струва колкото цяла сносна китара, ама това е положението ... има и 2, и 200:).

Цената на РФ не бих нарекъл чак "доста ниска", но като за легално внесен в България продукт е нормална, не бих казал, че дерат кожи с нея.

П.С. Оглеждай се и във форума, тука изпадат чат-пат неща на старо ...

Редактирано от sevenstring
Отговорено

...няма нищо страшно...винаги има варианти ако 150лв. са ти извънбюджетни...много хора сменят своите сток адаптери "дънкан дизайн" за оригинални "сеймор дънкан" и продават старите..а те хич не са лоши...поразрови се и може да изпадне нещо втора ръка...не се отчайвай...

Отговорено
....Какво ще казете вие ?

Да спреш да пускаш теми за щяло и нещяло!!!

Първо се поусведоми малко..., поне малко...

Отговорено (Редактирано)

Вън от заяжданията в темата, мисля, че всички изказали са са в лека грешка относно качеството. По-скоро истината е в това, че от една страна се плаща за марка, и от друга- на различни места по света хората ценят труда различно- докато в китай и БГ могат да ти направят поръчков усилвател за 600-700 лв, в САЩ числото е 4-5 цифрено...

И от друга страна компания като дънкан или димарцио никога не би си позволила да направи боклук, защото при толкова специфична сфера в бранша веднага ще я отсвирят. Тей, че за сравнение на цени трудно може да се говори.

Редактирано от 7thString
Отговорено

Ами те май си държат тази цена от доста време насам. Виж на чуждите сайтове как стоят цените, после пресметни с доставката как стоят нещата и ако ти е по-ОК поръчай си отвън.... но много ме съмнява, че цената ще е по-различна. :greenangel:

Отговорено

Еми конкретно за Дънкан нови цената може да е с 10-20 лева по-ниска, отколкото във Фарс-а. Което е нищо направо. Проверявали сме с един фен, че си търси Jazz & JB...

Отговорено

незнам супер скъпо е , но все пак това е ДЪНКАН мисля другата година да почвам един по един да ги сменям , или само един то в краина сметка мисля че само един ако сменя пригмерно стрдния , премествам суича там за по твърд звук

Отговорено

^^^Иди в райзинг и им кажи какво искаш да свириш и ще те консултират подробно.Ще ти предложат различни бюджетни варианти,сигурен съм.Иначе моето скромно мнение,че можеш да си свириш жици и със сингли,както и хъмбъкера(не хумбукер) няма да те направи Даймбег.Вземи почети малко,интернет е пълен със всякаква информация.Помисли и колко рационално е да сменяш сток адаптрите на тази китара...въобще помогни си сам!