fluti Отговорено Декември 12, 2007 Отговорено Декември 12, 2007 На мен най ми харесаха Гибсъна и Ямахата, но и ПРС-а не изостава много назад. Лично мнение. Колебая се между чистия звук на Гибсъна и Ямахата, като най-харесващи ми самостоятелно и между Гибсъна и ПРС-а за драйва ... И това след като kolio_k каза, че семпъла на Ямахата всъщност е пак на ПРС-а. Хубав психологически експеримент стана, kolio можеше да не казва веднага, щеше да стане още по-интересно Цитирай
synchu Отговорено Декември 12, 2007 Отговорено Декември 12, 2007 (Редактирано) ^Това мисля е без значение. На мен специално не ми пука каква е марката на китара и каквото и да е по веригата - в случая казвам какво ми харесва като звук и тъй като са наименовани по посочения начин се реферирам към тях така. А разлика между самплите има - в експорта може да е, в нивата, но има (хм...даже и един Null тест го показа, че нещо се усъмних в собствените си уши - което е абсолютно резонно и закономерно и удачно, защото не са особено качествени хехехехе, но се оказа, че не съм се лъгал) А иначе по принцип винаги така се получава в крайна сметка, че "големите" имена има защо да са големи Редактирано Декември 12, 2007 от synchu Цитирай
kolio_k Отговорено Декември 12, 2007 Автор Отговорено Декември 12, 2007 Доколкото си спомням,случайно бях заменил в процеса на записване3ия трак с още веднъж първия,но понеже при записване леко барах нивата за да направя чистия сигнал на китарите еднакво силен ,вероятно на първи и трети трак в миксера на Кюбейс е имало някаква минимална разлика.Иначе и трите ги експортвах един след друг така че от там не би трябвало да дойде никакво различие.Но аз не съм особено на ти с записите,така че кой знае какви съм ги забъркал Цитирай
Recommended Posts