Dilian Nedev Отговорено Декември 4, 2007 Share Отговорено Декември 4, 2007 E ние само 10 човека сме ги постнали в темата, иначе може и други да са се включили... В пощата има едва едно изпълнение Общо сме 12 явно ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukeil Отговорено Декември 4, 2007 Share Отговорено Декември 4, 2007 Ето го и моя мизерен опит : http://media.putfile.com/By-Demons-Be-Driv...rislav-Dimitrov .Отчайващо...но за каузата..пък и научих доста работи отностно звукозаписа И въпреки,че изпълнението и записа ми не са много цветущи се радвам че участвах в почитането на паметта на един от любимите ми китаристи-Dimebag Darrell! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix Отговорено Декември 4, 2007 Share Отговорено Декември 4, 2007 На свиренето му няма нищо лошо според мен, само китарата не съм сигурен че е 100% настроена, леко ми фалшивее на моменти Свиренето си е добро. @Lord Of Darkness хмм, поне двама писаха че са пратили, а аз все още чакам отговор на моят въпрос от предните страници от някой от "организаторите" ако могат да се нарекат така Иначе и аз ще го пратя тия дни де... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukeil Отговорено Декември 5, 2007 Share Отговорено Декември 5, 2007 На свиренето му няма нищо лошо според мен, само китарата не съм сигурен че е 100% настроена, леко ми фалшивее на моменти Свиренето си е добро. @Lord Of Darkness хмм, поне двама писаха че са пратили, а аз все още чакам отговор на моят въпрос от предните страници от някой от "организаторите" ако могат да се нарекат така Иначе и аз ще го пратя тия дни де... Тая извивката ли ти валшивее и на мен тя много ми фалшивее ма другото не мисля ...иначе мерси за че било добро свиринето и все пак ... абе главната цел е постигната а от тука натам живи и здрави да сме,с желание,ще има време за усъваршенстване Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Декември 5, 2007 Share Отговорено Декември 5, 2007 Най после ми остана време да си завърша парчето. I'm Broken За записа: Бекинга си го правих сам. Не е много добре , но в нета не открих нищо , което да е по добро Китарата е YAMAHA RGX 220, през DI-BOX Ultra-G в компа. Софтуер: GTR3 Waves. Баса го изсвирих с китарата и в Amplitube 2 има един пресет Gtr to bass. Не е като истински, но май е по добре от реден на Virtual Bassist. (Пък и доста по бързо става) Барабани: Ez Drummer ПП. Солото бая некадърно е изсвирено Е това е от мен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukeil Отговорено Декември 6, 2007 Share Отговорено Декември 6, 2007 Браво ultramega много добре си я направил според мен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edgecrusher Отговорено Декември 6, 2007 Share Отговорено Декември 6, 2007 Най после ми остана време да си завърша парчето.I'm Broken За записа: Бекинга си го правих сам. Не е много добре , но в нета не открих нищо , което да е по добро Китарата е YAMAHA RGX 220, през DI-BOX Ultra-G в компа. Софтуер: GTR3 Waves. Баса го изсвирих с китарата и в Amplitube 2 има един пресет Gtr to bass. Не е като истински, но май е по добре от реден на Virtual Bassist. (Пък и доста по бързо става) Барабани: Ez Drummer ПП. Солото бая некадърно е изсвирено Е това е от мен Определено най-доброто предложение за сега, според мен! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Martyr Отговорено Декември 6, 2007 Share Отговорено Декември 6, 2007 Определено най-доброто предложение за сега, според мен! Подкрепям мненеието...Много яко е станало Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
...denied Отговорено Декември 6, 2007 Share Отговорено Декември 6, 2007 Поздравления utramega справил си се перфекно Найстина много добра работа (не че от моята уста значи нещо ама... ) Rock On!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Декември 6, 2007 Share Отговорено Декември 6, 2007 Благодаря ви момчета Но като си слушам солото ..... има нужда от изсвирване на ново , но все пак не гоня призове и тем подобни. Участвам за кеф, а също така да дам повече подем на идеята А така и не стана ясно, за категория 1 кво решихме, ще се събират ли парички? Аз съм навит да участвам за каузата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Декември 6, 2007 Автор Share Отговорено Декември 6, 2007 хайде момчета, време не остана май привърших бекинг трака - ами вместо сборни рифове, реших да прасна цяло парче. утре или тази вечер ще изсвиря солото, доколкото съм го хванал (абе, аз съм го схванал, ама доколко съм го изгладил е проблема - то ще се чуе ) (то и ритъма ми не е изгладен като за профи запис - но сега това не е идеята) даже съм записвал 2 варианта - единият вариант е със звук от преамп - спийкър симулатор - фостекс мтр другият - амп - микрофон - фостекс мтр солид стейт ъф коурс - и за двата варианта най - вероятно сега, само ще завърша варианта с преампа, защото с другия се вдига много джабала и не винаги може да се записва, но може да постна само докъдето съм стигнал да си съставите представа за разликата в звука. надявам се, прехвърлянето на материала от мтр-а чрез УСБ към компютъра и после постването в нета да не ми изиграе номер.... така, че Холд Он! Каубойците от Ада - Пристигат Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Декември 7, 2007 Автор Share Отговорено Декември 7, 2007 постнах тема в Софтуер - как да си преобразувам запис от Рипъра - така, че да мога да го постна в нета. който може да помага! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
duzo Отговорено Декември 7, 2007 Share Отговорено Декември 7, 2007 ultramega, приятел песента е 1 към 1 с оригинала, евала Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Декември 7, 2007 Автор Share Отговорено Декември 7, 2007 да - чух варианта на Ултрамега - направо си е ултра мега аз обаче, макар че съм в гмейла - не знам как да я вкарам моята МП3-йка! да я пратя от АБВ-то не става, дори и архивирана... навремето бях вкарал един кавър на Айрън Мейдън - ама като съм забравил... някакви идеи? и нека да подредим - тези, които участваме - в един пост - в гмейла има само 5-ма засега май е по добре- само 2 категории, впредвид на малкото участия. тези с рифове и тези с цели парчета - за цяли парчета май сме трима - Утрамега,Делян и аз. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix Отговорено Декември 7, 2007 Share Отговорено Декември 7, 2007 Е, така поне всеки от вас ще бъде в челната тройка Аз съм при рифчетата... Като не се и постарах дори... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts