sound_forge Публикувано Ноември 21, 2007 Публикувано Ноември 21, 2007 (Редактирано) я да ви видим сега... Редактирано Ноември 21, 2007 от sound_forge Цитирай
coh-da Отговорено Ноември 21, 2007 Отговорено Ноември 21, 2007 Бахти, след 40-тата секунда ми писна да го слушам... ама така и не познах кое е парчето, инструментала дето г свири Батьо. Батко прави чалъми... умее го, кат му са утдавъ. Цитирай
Jordan_J Отговорено Ноември 21, 2007 Отговорено Ноември 21, 2007 (Редактирано) Страхотна техника, много ноти, но ... малко музика ... Такива са резултатите, коато техниката стане самоцел, а не средство за изразяване ... Не уважавам китаристи, за които свиренето се върти около упражнения за китара на една струна Китара се свири така: http://youtube.com/watch?v=AOFpQd7aJ9U Хармония, ликове, ... Красота !! Редактирано Ноември 21, 2007 от visiondann Цитирай
TONY Отговорено Ноември 21, 2007 Отговорено Ноември 21, 2007 аз пък го харесвам - може да не е гениален, но е уникален. Имам щура идея - Майкъл Анджело Батио да се ожени за Грейт Кет, да си народят дечица - шредърчета - и да почне едно яко пилене just for the record Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Ноември 21, 2007 Отговорено Ноември 21, 2007 Не ми се сърдете ама ми се вижда лишено от смисъл.Вижте ме колко съм добър и как мога да свиря.Не чувам нищо ново и не виждам никакво творчество в този тип изпълнения, трябва да се отвори тема "Спорт и Музика"и там да се качват подобни изяви Цитирай
valkyr-qsal Отговорено Ноември 22, 2007 Отговорено Ноември 22, 2007 Да ви кажа честно Албърт Лий много повече ми хареса от Майкъл Анджело..Много по интересно и чувствено ми се видя неговото парче отколкото на това на Анжело.. Наистина трябва да му се признае на пича за всички усилия, които е вложил, но на 30-тата секунда доскучава. Цитирай
TrumpetNick Отговорено Ноември 23, 2007 Отговорено Ноември 23, 2007 Не ми се сърдете ама ми се вижда лишено от смисъл.Вижте ме колко съм добър и как мога да свиря.Не чувам нищо ново и не виждам никакво творчество в този тип изпълнения, трябва да се отвори тема "Спорт и Музика"и там да се качват подобни изяви Може би "Цирково изкуство" ще е по-подходящо ... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Ноември 23, 2007 Отговорено Ноември 23, 2007 Колко теми ще се пуснат за тоя шут? Цитирай
brysnaria Отговорено Ноември 23, 2007 Отговорено Ноември 23, 2007 Не разбирам от китари, обаче ми се струва , че скоро ще започнем да се възхищаваме на някой застанал на челна стойка с 1 крак зад главата , лапнал запалена факла ,жонглираш с портокали с едната ръка и свирещ на китара с другата. Както каза някой преди мен - Музика или цирк? Цитирай
Surikat Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 (Редактирано) Разбира се че нестава, вижте колко е бърз... Редактирано Декември 4, 2007 от Surikat Цитирай
fluti Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 (Редактирано) Не е по темата, ама винаги съм се чудил на кого ми прилича с тая прическа - сега се сетих - на кучето от "Джейми и вълшебното фенерче" май беше Редактирано Декември 4, 2007 от fluti Цитирай
mice Отговорено Декември 15, 2007 Отговорено Декември 15, 2007 Не ми се сърдете ама ми се вижда лишено от смисъл.Вижте ме колко съм добър и как мога да свиря.Не чувам нищо ново и не виждам никакво творчество в този тип изпълнения, трябва да се отвори тема "Спорт и Музика"и там да се качват подобни изяви Може би "Цирково изкуство" ще е по-подходящо ... Някой ще обясни ли каква е разликата м/у двамата (Албърт Лий и Майкъл Анджело)? Не си ли личи, че това е един и същ трик? Много лява ръка (гриф) и не-толкова дясна (перо), схемички с близки позиции и бързинка с чистота. А вие вместо да се научите на нещо....Защо не пробвате да извадите или да изсвирите по ноти нещо на който и да е от двамата? Какво можете с дясната ръка по грифа? Дабълхендчета? Не сте ли чували за МУЗИКАЛЕН ШОУБИЗНЕС? Шоу за окото, шоу за ухото? Давайте, заслепете ги с нещо.... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 15, 2007 Отговорено Декември 15, 2007 Е, сега...ако ще се засенчваме... Няма да е честно спрямо тях някак си, нека уважаваме труда им! ...на кучето от "Джейми и вълшебното фенерче" май беше Цитирай
ZVER0 Отговорено Декември 26, 2007 Отговорено Декември 26, 2007 Факт е че всеки си има различен вкус, но това не означава че стила и излълненията на Анджело не са уникални и технически много над нивото на повечето китаристи. А относно това което прави да е само техника - No Bounderies от Speed Kills/Lives дисковете показва че той успешно може да съчетае мелодичност с бързина. Аз лично много му се кефя (това видео е едно от най слабите му между другото). Цитирай
Recommended Posts