AFTER-THE-RAIN Отговорено Ноември 6, 2007 Share Отговорено Ноември 6, 2007 (Редактирано) ^ 50-ките май са най-ниският клас, т.е. не може да се очаква MH-50 да е върха на сладоледа. Кое точно не ти хареса, звук, изработка, адаптери, хардуер? Като звук и изработка е добре. Това което не ми хареса на мен беше постоянно разстройващият се флойд и трудно въртящите се потенциометри. Доста лека беше китарата(не знам от какво дърво е). Бая трябваше да понатиснса струните за да извадя чист тон... Редактирано Ноември 6, 2007 от AFTER-THE-RAIN Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DYLGIQ Отговорено Ноември 7, 2007 Share Отговорено Ноември 7, 2007 Моите впечатления са други. Точно пък МХ -50 е по тежка от М-400, дето е два пъти по-скъпа. Флойдовете и на двете не мръднаха при брутални издевателства. Чистият тон на МХ-50 ( в Лайн 6 комбо) е убийствен, докато за резачка активните ЕМГ-та на М-400 си казват думата. Тъй че дори да се водят нисък клас, 50-тките на ЛТД са си доста читави китарки, особено като се има предвид цената. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Get off Отговорено Ноември 8, 2007 Share Отговорено Ноември 8, 2007 Забелязахте ли,че всъщност в листата няма нито една ESP? Всичките са LTD. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
aitapeapea Отговорено Ноември 9, 2007 Share Отговорено Ноември 9, 2007 Моите впечатления са други. Точно пък МХ -50 е по тежка от М-400, дето е два пъти по-скъпа. Флойдовете и на двете не мръднаха при брутални издевателства. Чистият тон на МХ-50 ( в Лайн 6 комбо) е убийствен, докато за резачка активните ЕМГ-та на М-400 си казват думата. Тъй че дори да се водят нисък клас, 50-тките на ЛТД са си доста читави китарки, особено като се има предвид цената. Напълно вярно! Да добавя само че адаптерите на МХ-50 се оказват доста добри и около 5 пъти по-добри от тези на китарите IBANEZ , в същия ценови клас ( 600лв ) . Докарват доста богат тон особенно при по нискогейнни бленди. А за чиста китара , комбото на двата адаптера е убиец. Като цяло мисля, че смело може да се каже че за тези пари, по убаво нема на българския пазар Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 9, 2007 Share Отговорено Ноември 9, 2007 А аз все си мислех, че са 4.75 пъти по-добри.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Ноември 9, 2007 Share Отговорено Ноември 9, 2007 Забелязахте ли,че всъщност в листата няма нито една ESP? Всичките са LTD. Да, и? Ltd by Esp=Epiphone by Gibson=Squier by Fender ...etc Бтв. случи ми се да пробвам на Кирчо модела (Kirk Hamett) - и честно казано не отстъпва много на "чистия" ESP brand Да не кажем никак ... Мнооо як за феновете на сет нек + активни EMG-та Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sw1tched Отговорено Ноември 9, 2007 Share Отговорено Ноември 9, 2007 Ltd by Esp>Epiphone by Gibson>>>>>Squier by Fender Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Trysth Отговорено Ноември 9, 2007 Share Отговорено Ноември 9, 2007 Е аре не сравнявай Скуайър с Епи или ЕСП. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Ноември 9, 2007 Share Отговорено Ноември 9, 2007 Личните предпочитания не ме интересуват особено много, просто съм показал как се съотнасят съответните "дъщерни марки", по аналог така да се каже. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Ноември 9, 2007 Share Отговорено Ноември 9, 2007 (Редактирано) ^ подкрепям Не бива личните пристрастия да пречат, както и недостатъчната информираност. Първо за да се дава обобщаващо мнение - трябва да си наясно и с продукциите и на трите фирми ( говоря за конкретния слуай), да си имал възможност да си ги пробвал наясно и да имаш по - широк поглед по принцип. Скуаяр имат много силни модели - например корейските,Про-тон серията - също е добра. Имаше и модел с който свири Андреас Кисер от Сепултура. Изобщо бюдежетните китари от фендер са си по - подходящи за "фендерски" звук , плюс политика на фирмата - да не се правят кой знае колко силни модели , тъй като имаме и Фендер мексико, чат пат - някой японски модел, и вече щатските - тоест Фендер са си запълнили цялта гама - им не им берете гайлето - гледайте цялата картина. За Епи - да не би "бюджетните" модели - на Зак, Стив Тайлър,Тони Айоми и Джей Джей Френч да отстъпват - според мен няма начин да предпочета някое ЛТД пред тях - просто но уей..... изобщо - 10 х! за аналогията. Редактирано Ноември 9, 2007 от TONY Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TerminalFrost Отговорено Ноември 9, 2007 Share Отговорено Ноември 9, 2007 Аз съм много доволен от моето LTD. Но така или иначе, не се интересувам много от марки, и обикновено купувам без да питам. Незнайно защо никога не седнах да свиря редовно, нито започнах да се интересувам от китари... Това е ужасно. За което искам да се извиня на всички колеги във форума, които се занимават сериозно и обичат музиката... Искам да съм като вас... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
preIbanez Отговорено Ноември 9, 2007 Share Отговорено Ноември 9, 2007 ...и аз се доредих да ги пробвам накрая...наистина като за ценовия си клас са прилично изработени...не съм се пробвал обаче на тремолото...все пак не мисля че някой би се минал ако си закупи ЛТД...особено високия клас... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Trysth Отговорено Ноември 9, 2007 Share Отговорено Ноември 9, 2007 Понеже съм тъп, искам да питам все пак къде ги има тия талпи? Само в Динакорда ли? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts