ruidolff Отговорено Ноември 13, 2007 Отговорено Ноември 13, 2007 Не виждам дебелината на главата, но положението не ми изглежда толкова отчайващо. Възможно е и да издържи опъна на струните. Колкото до посоката на струните от ключовете към грифа и там може с нещо по-оригинално нещата да се оправят. Явно ще се опре до принципа за превръщане на дефекта в ефект. Понякога резултатът е неочаквано добър. Успех! Цитирай
icohohi Отговорено Ноември 16, 2007 Автор Отговорено Ноември 16, 2007 Дебелина на главата 2 см. Даже мисля че е повече от колкото трябва. Цитирай
ruidolff Отговорено Ноември 17, 2007 Отговорено Ноември 17, 2007 Това е добре, остава да обмислиш внимателно как ще минават струните от ключовете надолу, няма ли да се наложи да се поставят някакви допълнителни насочващи елементи, но така, че да не притискат и нараняват струните. Цитирай
KingdomX Отговорено Ноември 18, 2007 Отговорено Ноември 18, 2007 Сега остава да измислиш какво мостче ще има и как ще се крепи,щото 6-та ще го дърпа надолу,5-та над ключа за шеста ли ще минава и въобще виражите на струните как ще стават.. На мен по ми е интересно за 1-ва. Тя 6-та е по - малко натоварена, спрямо това, което виждам. Lord Of Darkness® даде добра идейка. Може и с мост да стане. Цитирай
Hillbilly Отговорено Ноември 18, 2007 Отговорено Ноември 18, 2007 То това може да се направи,но тремолото ще е неизползваемо. Цитирай
Overdrive Отговорено Ноември 19, 2007 Отговорено Ноември 19, 2007 предварително се мисли за да няма Цитирай
liquid_death Отговорено Ноември 19, 2007 Отговорено Ноември 19, 2007 може и със система от малки лагерчета..... ще е фешън! Цитирай
ruidolff Отговорено Ноември 22, 2007 Отговорено Ноември 22, 2007 Млади приятелю icohohi, ще ти бъда много благодарен да не ме мъчиш с този псевдоним, а да си кажеш поне малкото име. Пиша ти специално, за да не се отчаяш от мълчанието на твоите консултанти и помагачи, защото те в момента са ангажирани със студентските си проблеми. Малко търпение и като се осеферят младите лъвове отново ще скочат на ринга. Айде, успех друже и не унивай! Дядо ти Рудолф. Цитирай
icohohi Отговорено Ноември 27, 2007 Автор Отговорено Ноември 27, 2007 Млади приятелю icohohi, ще ти бъда много благодарен да не ме мъчиш с този псевдоним, а да си кажеш поне малкото име. Пиша ти специално, за да не се отчаяш от мълчанието на твоите консултанти и помагачи, защото те в момента са ангажирани със студентските си проблеми. Малко търпение и като се осеферят младите лъвове отново ще скочат на ринга. Айде, успех друже и не унивай! Дядо ти Рудолф. Хаха Ицо, иначе Христо Георгиев приятно ми е! Иначе мен не ме мъчи мълчанието на приятелите от форума, каквото е имало са ми казали и помогнали. Сега ме мъчи чакането на муз. магазин Jam днес ми казаха че поръчката се проточва с 15 дена... някой ми казаха че така ще стане ма като нямам пари за по скъпото ще чакам евтиното. Иначе се замислям дали да не си купя аерограф и става лошо и за китарата и за колата на брат ми. Цитирай
vlex Отговорено Ноември 27, 2007 Отговорено Ноември 27, 2007 Ми купи си! Кадърен аерограф = 150+ кинта, компресор ~200+ кинта, художествените умения - безценни... За всичко друго има МастерКард! Не виждам къде се буташ за аерограф, който ще ти излезе ~400-450 кинта и успехът му ще е спорен, при положение, че не ти се дават +30-50 кинта за друг бридж, но ти си знаеш... Поздрави, Влад Цитирай
icohohi Отговорено Ноември 29, 2007 Автор Отговорено Ноември 29, 2007 Ми купи си! Кадърен аерограф = 150+ кинта, компресор ~200+ кинта, художествените умения - безценни... За всичко друго има МастерКард! Не виждам къде се буташ за аерограф, който ще ти излезе ~400-450 кинта и успехът му ще е спорен, при положение, че не ти се дават +30-50 кинта за друг бридж, но ти си знаеш... Поздрави, Влад Идеята е че рисувам... и имам умения и с това мога да изкарвам пари... докато с китарата няма да мога. Тогава за кво да се охарчвам за това. Китарата я правя като хоби. Иначе мерси за инфото за цените, аз съм си проучил въпроса, и компресор си имам. Цитирай
vlex Отговорено Ноември 29, 2007 Отговорено Ноември 29, 2007 Както казах - ти си знаеш Поздрави, Влад Цитирай
ruidolff Отговорено Ноември 29, 2007 Отговорено Ноември 29, 2007 А, Владе, аз пазбрах, че чедото ходи на уроци по дизайн, следователно е парче художник, като добавим интереса му към китарджийството - ми то си е от нашата кръвна група. Щом има компресор и "ръчички", като казва Диката, значи "всичко ще му е наред" и след време ще се гордеем с още един талант в нашата група. Така че аз му се радвам много. Смело напред! Цитирай
icohohi Отговорено Декември 19, 2007 Автор Отговорено Декември 19, 2007 Еххх.. след месец чакане и много разходки до музикален магазин Jam, днес най-накрая ми е дошло тремолото бостън.... оня малко се е минал защото аз поръчах по кофти модел... и го капарирах а той ми донесе по нов модел който е с 4 кинта по скъп... и ми каза ми ок черпи се едно кафе. И такам прибрах се грейнал в нас, и първата работа беше да видя как съм рязал дупката за тремолото. Ми да ви кажа пасна даже без да ползвам чука деже хода назад му е добър и дупкатаи дължината и за пружините е добре. По-късно и снимки ще има. Цитирай
icohohi Отговорено Декември 19, 2007 Автор Отговорено Декември 19, 2007 Извинявам се на модовете не можах да едитна стария пост. Ето две снимчици Цък Цък2 Цитирай
Recommended Posts