atanas_shishkov Отговорено Февруари 6, 2013 Отговорено Февруари 6, 2013 Заинтригуван съм от тази новина Като ги пробваш, пиши как ти се струват. Като се замисля...дали титаниевите няма да се отразят по някакъв начин върху струните / скъсване, нараняване на намотките /, имаш ли идея? Цитирай
Kalmar Отговорено Февруари 6, 2013 Отговорено Февруари 6, 2013 Титана е сравнително мек метал (когато не е топлинно обработен (закален)), та си мисля че няма опасност нещо подобно. Но ще видим, какво им е поведението. Цитирай
mariaviktoria Отговорено Октомври 25, 2013 Отговорено Октомври 25, 2013 Знаете ли магазин, от който мога да си купя метално перце? Ще бъда много благодарна, ако някой ми каже. Цитирай
Annonnymоus Отговорено Октомври 25, 2013 Отговорено Октомври 25, 2013 Мисля, че в Telesound имаше. Някъде в Младост 1 му беше адреса на магазина, но за по-сигурно виж в сайта telesound.bg Цитирай
gEEEtar Potato Отговорено Октомври 26, 2013 Отговорено Октомври 26, 2013 Последно като бях в Икономов също имаше метални Цитирай
SynV Отговорено Октомври 26, 2013 Отговорено Октомври 26, 2013 Мисля, че и във Forte Music имаше метални, но не съм напълно сигурен Цитирай
CHRIS96 Отговорено Октомври 26, 2013 Отговорено Октомври 26, 2013 Аз свиря с тези малките перца на Dunlop с дебелина 3мм и съм много доволен от тях, за бързо свирене са супер и издържат доста дълго време (около 2 до месец при редовно свирене) Цитирай
PlamenM Отговорено Октомври 27, 2013 Отговорено Октомври 27, 2013 Има ли някой идея къде продават тези перца http://www.jimdunlop.com/product/JD-Jazztones.Тези са ми любимите, съчетават удобството на джаз модела с по мек тон...ама в Икономов нямат , а там ми се струва има най-големия избор перца... Цитирай
CHRIS96 Отговорено Октомври 28, 2013 Отговорено Октомври 28, 2013 Виж във Forte Music,там мисля, че имат. Цитирай
mariaviktoria Отговорено Октомври 29, 2013 Отговорено Октомври 29, 2013 Мерси много, намерих си в Telesound : ) Цитирай
Bobolin Отговорено Януари 29, 2014 Отговорено Януари 29, 2014 (Редактирано) Малко да съживя темата. До скоро свирех единствено с двата модела вляво, но след пускането на сигничъра на Petrucci (който реално е буквална комбинация от двете) не съм поглеждал друго перце. Редактирано Януари 29, 2014 от Bobolin Цитирай
G.Varbanov Отговорено Януари 29, 2014 Отговорено Януари 29, 2014 (Редактирано) Интересно. Аз свря точно с 1.40 Ultex след като пробвах буквално над 20 вида. Къде може да се намери Петручи сигничъра? Редактирано Януари 29, 2014 от G.Varbanov Цитирай
Лими Отговорено Януари 29, 2014 Отговорено Януари 29, 2014 Интересува ме дебелината в мм на перцето Петручи? Цитирай
Bobolin Отговорено Януари 29, 2014 Отговорено Януари 29, 2014 Да, точно така - 1.5 мм. Като размер е малко по-малко от Jazz III. Изключително хитро направено - материала е Ultex за гладко и мазно разхождане по струните с излъскания връх а доброто сцепление на захвата между палеца и показалеца е осигурено от неравната повърхност на материала в тази зона. Супер комфортно и стабилно се усеща в ръката. Продават се в Динакорд - пакетче с 6 бр. вътре за 8 лв. Аз побързах да се запася с две пакетчета. 2 Цитирай
Recommended Posts