Jump to content
Българският форум за музиканти

CHRIS96

новаци
  • Мнения

    35
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от CHRIS96

  1. До Eagle5 - BC Rich-a e WMD-Warbeast. Благодаря на всички за отговорите ..В крайна сметка реших да не рискувам с ESP-то и преди около 2 седмици си взех Ibanez-a , пък и в момента , в който го пробвах , почувствах , че това е моята китара и съм много доволен от него.
  2. CHRIS96

    Метални перца

    Някой на сподели, металните перца подходящи ли за за метъл..Понеже си поръчах 1 комплект в Dynacord искам да чуя някакво мнение по въпроса, преди утре да хвърля 26лв за нещо , което дори не съм пробвал.
  3. Аз свиря с тези малките перца на Dunlop с дебелина 3мм и съм много доволен от тях, за бързо свирене са супер и издържат доста дълго време (около 2 до месец при редовно свирене)
  4. На BC Rich-a ми е по-лесно да кажа какво не му е - Постоянно се разстройва , налага ми се да го настройвам след всяка песен, а понякога и по време на някоя песен (не знам от floyd-a ли е...даже и Валери Градинарски не мога да разбере кво й е на тази китара) ..и от скоро започна да звучи като мутиращ глас на тинейджър.....А , да..да вметна, че в последствие се разбра , че Floyd Rose-a даже не е и от лицензираните ...... Пробвал съм китара с подобна форма и ми беше много удобна ...Ходих в Dynacord, ама те там имат 2 прашасали и извън строй китари ESP ,и то LTD серията на кръст, персонала го мързеше да гледа и ми казаха "Ето ти там китарите, ходи си ги гледай и пробвай каквото искаш" ...Както и да е...казаха ми да си харесам китара от thomann.de,обаче, ако я поръчам и не ми хареса съм до там ...и за това искам да се консултирам с някой . ...... Днес MCI пробвах един хамелеонов Ibanez XPT (или XTP беше - не помня) - 700 за 1500лв и просто ми заспа по ръцете и звука много ми допадна, та сега се двуумя между 2те китари
  5. Спрял съм се на следния модел ESP : http://www.thomann.de/gb/esp_sv_standard_bk.htm и бих искал да чуя малко мнения и да се посъветвам с някой, тъй като в момента съм с един BC Rich, който го взех без да се консултирам с някой и в момента ми къса нервите.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.