Ex74 Отговорено Юни 4, 2009 Отговорено Юни 4, 2009 Аз цъкам с Big Stubby 1.00mm а и нямам голям експириънс с перца.. ама тия са ми най-удобни... Цитирай
DDevil Отговорено Юни 4, 2009 Отговорено Юни 4, 2009 Ако тръгна да изброявам всичките ми перца ще ми отнеме цяла вечер Но Топ 3 за мен са : 1.Ernie Ball USA Nylon Heavy 2.Dunlop Tortex 1.00 - ''The Blue Ones'' 3.Planet Waves JS Heavy Цитирай
billymilano Отговорено Юни 4, 2009 Отговорено Юни 4, 2009 За кой РФ става дума... защото ония ден бях в този до метро станция Сердика и нямаха почти никакви дънлоп перца, камоли тортекси т.н. ами точно от там... освен ако не са свършили... по кинта бройката... много са ми удобни... Цитирай
Dawnfall Отговорено Юни 4, 2009 Отговорено Юни 4, 2009 (Редактирано) Някой може ли да ми кажа къде мога да намеря в София Jim Dunlop Tortex 1.14 ( и ултекс ще е хубаво да има )... защото от 2 седмици свиря с едно изтъркано перце и обиколих всички магазини в София дето знам и все нямат хубави... Тея пък в Динакорд никакви нямат... Ще съм ви много благодарен. Имам две такива, купих си ги от РФ в Технополиса в Младост 4. Да не съм офтопик - най-удобно за свирене ми е Dunlop Stubby 2.0mm. Понякога ползвам и едно жълто Planet Waves 0.76mm, което ми беше с колана на китарата. Редактирано Юни 4, 2009 от Dawnfall Цитирай
hand_of_doom Отговорено Юни 5, 2009 Отговорено Юни 5, 2009 Аз обикновено използвам 2 чешита перца в зависимост от това какво свиря: 1. Allice 0.96 - за по-леки изпълнения, включително балади и предимно на акорди. 2. Jim Dunlop Stubby 2.0 - за здрави рифове и бързи сола. Цитирай
!@?~ Отговорено Юни 7, 2009 Отговорено Юни 7, 2009 Не че много разбирам, но използвам Dunlop Tortex 1mm i BigStubby 1mm. А интересно ми е дали някъде в България се продават тези- http://tinyurl.com/prk8hr или http://tinyurl.com/r2rmqk Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 8, 2009 Отговорено Юни 8, 2009 Аз мога да ти взема и от двата модела "Пик Оф Дестини". Цитирай
JD Отговорено Юни 8, 2009 Отговорено Юни 8, 2009 Когато се занимавах активно с ел. китара, залагах само ан Jim Dunlop Jazz III. За акустичната установих, че много ме кефят меки перца. И 1 въпрос: къде в БГ могат да се намерят перца на Gibson ? Цитирай
badValue Отговорено Юни 8, 2009 Отговорено Юни 8, 2009 ^JD виждал съм в камертон .. а и на сайта им има..... вероятно има и по други места Цитирай
encode12 Отговорено Юни 8, 2009 Отговорено Юни 8, 2009 Stagg 1.20 за електрическата, най-удобни са ми те. До колкото при класическата предпочитам Dunlop L (0.50mm), ако ми се наложи да използвам. Между другото и аз проявявам интерес за Pick of Destiny Цитирай
billymilano Отговорено Юни 8, 2009 Отговорено Юни 8, 2009 За кой РФ става дума... защото ония ден бях в този до метро станция Сердика и нямаха почти никакви дънлоп перца, камоли тортекси т.н. аз ДНЕС ходих и имаха и тортекс и дънлоп. МНОГО Цитирай
Piro Отговорено Юни 14, 2009 Отговорено Юни 14, 2009 Последния път като ходих до xxxx видях много яка кутийка колекционерски перца Джими Хендрикс . Та реших да питам колко е кутийката и чувам 1.80 .Изкефих се супер много и я взимам заедно с още някви работи и после след известно време като се зачудих какво толкова съм взел че ми е толкова голяма сметката и видях че било 18 . И така , с тях свиря сега , 12 медиум перца . Яки са де , малко се лющи бързо картинката ама кво да се прави . После цяла седмица не можех да ги преглътна тия перца . Ама тва са то провинциалистите . Цитирай
Steve Отговорено Юни 14, 2009 Отговорено Юни 14, 2009 Благодаря на всички които помогнаха да намеря ултекс и тортекс. В крайна сметка намерих преди няколко дни във Фактор и установих че всъщност от двете като че ли ултекса ми е по удобен (1.14) тъй като самия материал е като че ли по твърд и е доста удобно за рифове. Цитирай
Recommended Posts