Jump to content
Българският форум за музиканти

Piro

новаци
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Profile Information

  • Gender
    Male

Последни посетители

247 профилни разглеждания

Piro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Обществена Репутация

  1. Благодаря за информацията! Най-вероятно така ще направя, ще преценя вече и ще се свържа за мода. Предполагам малко по-скъпита уа-та като vox 847 може да са с по-добър буфер.
  2. Здравей. Става въпрос за vox 845 и crybaby GCB95. Още не съм решил кое точно, но доколкото четох и двата модела имат доста кофти буфери и оказват голямо влияние върху звука (орязват динамика, заглушаване, т.н, тъй наречения tone suck) когато са във веригата. Какви са негативните страни на това да стане тру байпас? Видях, че се споменава, че може да се стане малко по-тихо така. Мерси!
  3. Здравейте! Някой знае ли към кой бих могъл да се обърна в София за тру байпас модване на уа-уа и колко би струвало приблизително? Мерси!
  4. Мерси, точно това търсех! А уж търсих в гугъл.
  5. Здравейте и успешна година на всички. Тъй като в София никъде не може да се намери свестен педалборд из магазините обмислям опцията за ръчна изработка. Бях чувал за човек на име Спас, който прави много добри и здрави педалбордове тип куфар. Някой има ли случайно някакви контакти на този човек или пък да може да препоръча някой друг майстор или алтернатива. Мерси! Поздрави!
  6. Последния път като ходих до xxxx видях много яка кутийка колекционерски перца Джими Хендрикс . Та реших да питам колко е кутийката и чувам 1.80 .Изкефих се супер много и я взимам заедно с още някви работи и после след известно време като се зачудих какво толкова съм взел че ми е толкова голяма сметката и видях че било 18 . И така , с тях свиря сега , 12 медиум перца . Яки са де , малко се лющи бързо картинката ама кво да се прави . После цяла седмица не можех да ги преглътна тия перца . Ама тва са то провинциалистите .
  7. Кажи ако решиш да почваш уроци , мога да те насоча към най - добрия учител в Плевен . За четири години съм научил много от него , така че едва ли ще съжаляваш .
  8. Много ми се иска да постигна същия звук , и си нямам почти никаква представа как става . Някъде бях чел във едно интервю на Дан (въпросния китарист на групата) , че ползва доста Fuzz Box . Не съм запознат обаче със този ефект и си нямам никаква представа от звученето му. Та ако някои знае как може да се постигне този един такъв "суров" звук ако мога така да го опиша . 1 , 2 и 3 та струна да звучат някак си пръщящо и дистортнато , защото попринцип през обикновен дисторшън на кубето се получава писклив звук . Знам , че трябва middle-а да е докрай , ползвам и mid-contour ,а също така tone oт китарата е намален докрай и ползвам левия адаптер , но това просто не е достатъчно за този специфичен звук . Вероятно някои хора може да не са чували групата затова съм качил някой примерни песни . Мерси . Извинявам се ако съм написал някоя глупост . http://media.putfile.com/The-Black-Keys---Stack-Shot-Billy http://media.putfile.com/The-Black-Keys---Black-Door http://media.putfile.com/The-Black-Keys---Thickfreakness http://media.putfile.com/The-Black-Keys---Keep-Me
  9. Piro

    Pearl Jam- Alive

    Супер изпълнение , мен още ме мъчи това соло .
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.