teodor624 Отговорено Юли 10, 2011 Отговорено Юли 10, 2011 Аз съм с Dunlop Jazz III, избягвам да свиря с други издържат адски много Цитирай
Corner 6 Отговорено Юли 13, 2011 Отговорено Юли 13, 2011 Dunlop Tortex 0.88mm супер удобно перце с много добър грип и не "убива" тона Цитирай
crazy_train Отговорено Февруари 27, 2012 Отговорено Февруари 27, 2012 Емии,главно със пластмасови 0.71 дебелина всякъкви видове най-честно марка "alice"и"hetefield" , пробвах и с метални,но са ми малко тромави и не е това което очаквах,но това лято мисля да пробвам да си направя дървено самоделка Цитирай
emosms Отговорено Февруари 27, 2012 Отговорено Февруари 27, 2012 Един ден седнах и сам си направих перо. Защото не ми беше попадало перо, което да ми е удобно. Перото е триъгълно, леко заоблено по страните на триъгълника, с остри върхове. Вписва се в окръжност 30/32 мм. Направено от грамофонна плоча. Дебелината е 1мм и е твърдо, без да е дебело. Късаш "трътките" на всякакви струни, предполагам може брутално да изплющиш и 13, въпреки че не съм слагал повече от 11. (Сега само остава да се науча и кво да свира, динамика и атака иначе - бол) Каналчетата по повърхността на плочата правят така, че перото ти залепва в ръката невероятно. От тогава ми се струва безпредметно да си купувам пера, а и стандартните са много нефункционални: само с един работен връх, трудно си го нагласяш в ръката, мота се и се лигави, повечето са сууупер меки като гащи се веят, твърдите пък са странно дебели и изтумбени, с доста заоблен връх.. ауе се едно с пластмасова лъжичка за кафе да свириш Цитирай
Denkataa Wee Отговорено Февруари 27, 2012 Отговорено Февруари 27, 2012 (Редактирано) аз свиря със Planet Waves 1.0mm супер удобно ми е ето така изглежда точно като на снимката е http://www.google.bg...t:429,r:13,s:18 Редактирано Февруари 27, 2012 от Denkataa Wee Цитирай
pepito Отговорено Февруари 27, 2012 Отговорено Февруари 27, 2012 Най-често с Dunlop 1.00mm или, ако в магазина няма си купувам Stagg 0.96, а преди свирих с едно на Dunlop 0.73, но като започнах да свиря повечко метъл осъзнах че е твърде тънко. Цитирай
Annonnymоus Отговорено Февруари 27, 2012 Отговорено Февруари 27, 2012 Dunlop Jazz III Carbon Fiber Засега съм доволен, ама аз така бях с всички пера, които съм си взимал преди това. 1 Цитирай
eodred Отговорено Февруари 27, 2012 Отговорено Февруари 27, 2012 (Редактирано) Dunlop Tortex 0.88 http://www.musicalinstrumenthaven.com/images/products/detail/DunlopTortexPicks.88.jpg Редактирано Февруари 27, 2012 от eodred Цитирай
Slipaway Отговорено Февруари 27, 2012 Отговорено Февруари 27, 2012 От известно време свиря с Dunlop Jazz III и мисля, че са най-приятните перца, с които съм свирил до момента. Цитирай
Yo The Real Отговорено Февруари 27, 2012 Отговорено Февруари 27, 2012 След като известно време взимах каквото ми попадне от бюрото до усилвателя - Hetfield's Blackfang (доста са добри и се изнасят сравнително бавно), Dunlop Stubby, Fender обикновено, скоро си взех 3 перца на Ibanez от МЦИ - е така, защото имах дребни. Явно бях забравил колко лесно се вадят хармониците с ново перце. Засега ще си остана с тях - medium са, достатъчно твърди за електрическа и достатъчно меки за да "шляпат" по акустичната... колкото и рядко да я ползвам вече. Скоро предполагам ще си заделя към 10-15 лв. и ще си накупя много и различни перца, понеже при мен имат голям ефект и значение. Jazz III задължително трябва да си намеря например. Цитирай
Heartman Отговорено Февруари 27, 2012 Отговорено Февруари 27, 2012 (Редактирано) Наскоро попаднах на това нещо двойно перо и е много интересно примерно при свирене на акустична китара наподобява 12 струнна.Моето представлява две залепени перца със силикон между тях и леко разминати. http://www.pickfactory.com/proddetail.php?prod=Dual-pick http://t0.gstatic.co...T6T2DQOmkktzfkL Редактирано Февруари 27, 2012 от Heartman Цитирай
Nikolay Chavdarov Отговорено Февруари 29, 2012 Отговорено Февруари 29, 2012 аз исползвам серията на дънлоп наи често 1.0 0.96 и там някаде предпочитам по малките перца Цитирай
Oslo Отговорено Февруари 29, 2012 Отговорено Февруари 29, 2012 Предпочитам серията на Dunlop Между .96 и 1,20 мм , Но любимото ми е Цитирай
pepito Отговорено Февруари 29, 2012 Отговорено Февруари 29, 2012 Аз също бях пробвал такова, но ми се стори меко. Цитирай
Oslo Отговорено Март 1, 2012 Отговорено Март 1, 2012 На мойто под USA пише H , не М-L просто тая снимка намерих Цитирай
Recommended Posts