noflip Отговорено Юли 3, 2009 Отговорено Юли 3, 2009 ^явно съм пропуснал нещо по темата и ми се ще да попитам... какви са тия истински перца за по $20? Цитирай
Jorko_Beliata Отговорено Юли 17, 2009 Отговорено Юли 17, 2009 Само да питам... Откъде в София може а си намери човек Дънлоп? В Дайнакорд и Камертон нямаше, а тия дебелите с остро връхче ми се струват интересни... Намерих, 3мм с остро връхче, много съм доволен Най много ми допадна този тип перца. Цитирай
ivivdim Отговорено Юли 17, 2009 Отговорено Юли 17, 2009 Само да кажа, че най-сетне си поръчах от истинските перца. 20$ бройката дето са. С нетърпение го чакаме да дойде, цяла групичка ентусиасти сме се наточили!!! Като пристигне ще се похваля по-официално. Сега ако кажеш, че при тази цена на перцето все още се налага ползването на дясната ръка, направо им прави рекламация и го връщай... Цитирай
BWC Отговорено Юли 18, 2009 Отговорено Юли 18, 2009 аз имам 12 вида (все различни и то не по марки ) и постоянно ги въртя от 3 мм до 0.5 мм . Даже от мед и алуминий имам , но открих че най-удобни са 0,73 мм -те Цитирай
Storadin Отговорено Юли 18, 2009 Отговорено Юли 18, 2009 Аз сега съм с едни New York Pro 0.81mm ама са ми малко меки и ще търся малко по-твърди. Цитирай
sasog Отговорено Юли 23, 2009 Отговорено Юли 23, 2009 Усеща ли се, че са по 20 долара парчето Цитирай
Kalmar Отговорено Юли 23, 2009 Отговорено Юли 23, 2009 Аз съм от години със добрите стари Fender Derlin 1mm (синички) Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 23, 2009 Отговорено Юли 23, 2009 Усеща ли се, че са по 20 долара парчето Е, не свирят сами, но след като посвириш с тях, всички други ти се струват пръдня! Бих оприличил разликата като между струни Stagg & Elixir! Цитирай
Бицев Отговорено Юли 23, 2009 Отговорено Юли 23, 2009 Преди време в китарните списания се появи една статия за дървени пера, от особено бразилско дърво, които правят електрическата китара да звучи като акустична. Пишеше, че се очаква да бъдат доста скъпи, защото дървото било много рядко, а и трудно се обработвало. Имаше и снимка, страшно красиво перо с особен карамелово-кафяв фладер на дървото... Честно признавам, почти се хванах - но преди да потърся откъде да си поръчам, включих, че датата на изданието е... 1ви Април. Цитирай
badValue Отговорено Юли 24, 2009 Отговорено Юли 24, 2009 и аз съм ги гледал тези "дървените" например тук... и по- конкретно за да не се чудиш точно какво искаш 5 различни дървета, а като гледам цената(с шипинга) не е "болезнена".... но това което съм замислил аз е DIY да си направя от монета..... преди 15тина години съм пробвал "такова" от 10лв(големите монети) беше точно с големина и форма на фендерско, аз съм се насочил към джаз-3 форма пък ще видя до къде ще го докарам Цитирай
Бицев Отговорено Юли 24, 2009 Отговорено Юли 24, 2009 ^ Е, този е просто дърворезбар и ползва красиви екзотични дървеса - няма претенции да ти направи електрическия звук като акустичен - в което именно беше първоаприлския номер Цитирай
Recommended Posts