zombie Отговорено Юни 15, 2009 Share Отговорено Юни 15, 2009 Забелязала съм че повечето (поне от познатите ми) свирят с над 1 мм и нагоре. Мен лично са ми по - удобни по - тънките, най - вече тея зеленките на тортекса. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slacoth Отговорено Юни 15, 2009 Share Отговорено Юни 15, 2009 0.76 с талково покритие - в този форум всеки говори за състейн, в тази връзка съм забелязал, че перата под 1.00 мм, вадят повече състейн от дебелите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icarus Отговорено Юни 15, 2009 Share Отговорено Юни 15, 2009 Повече състейн може да даде само Да Пик Ъф Дестини, при това ако си Джак Блек Аз трайно се настаних на Тортекс 1.14. Немам нерви да тествам повече, а това не е зле. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gueorgues Отговорено Юни 15, 2009 Share Отговорено Юни 15, 2009 аз съм на Дънлоп тортекс 0.88 (с талк) - идеално е и за кухарка и за електрическа. Не знам защо, но не ми се пробва с нищо различно... ще взема да се чудя и после край Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Пламен Миланов Отговорено Юни 15, 2009 Share Отговорено Юни 15, 2009 преди свирех с дънлоп тортекс .88 ( зелените ) ама после видях от Майкъл Анжело че свири с някви по малки и от тогава ги смених с дънлоп джаз II които наистина се оказаха по удобни за мен П.С. НЕ СВИРЯ ДЖАЗ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
aam Отговорено Юни 16, 2009 Share Отговорено Юни 16, 2009 Clayton Ultem 1мм (е, .94мм де), други не купувам... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Юни 16, 2009 Share Отговорено Юни 16, 2009 (Редактирано) тогава ги смених с дънлоп джаз II Jazz II не бяха ли с объл връх? Пробвай Jazz III, които са с остър връх - по-отчетлив тон имат, imho. Повече състейн може да даде само Да Пик Ъф Дестини, при това ако си Джак Блек Хаха, добре казано, адаш! Редактирано Юни 16, 2009 от SomeoneElse Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
agrogrind Отговорено Юни 22, 2009 Share Отговорено Юни 22, 2009 (Редактирано) Забелязала съм че повечето (поне от познатите ми) свирят с над 1 мм и нагоре. Мен лично са ми по - удобни по - тънките, най - вече тея зеленките на тортекса. Dunlop Tortex 0.8 M3 Jazz - THE BEST Редактирано Юни 22, 2009 от agrogrind Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VoXa_pZ Отговорено Юни 22, 2009 Share Отговорено Юни 22, 2009 до скоро свирих с некъв боклук ма един приятел ми го проби и ака натака... и сега съмс едно дънло x - H Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
noflip Отговорено Юни 22, 2009 Share Отговорено Юни 22, 2009 ^ на това точно му видях сметката за една вечер Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MasterOfDisaster Отговорено Юни 22, 2009 Share Отговорено Юни 22, 2009 С дебелина 1мм....от скоро се зарибих от чиста еврейщина 1,50лв , а ползваш 3 края Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
djbnz Отговорено Юли 1, 2009 Share Отговорено Юли 1, 2009 Ползвам две на Planet Waves едното 1.09, другото 1.00мм, имам две пера на фендер, които взех от РФ, защото нямаха да ми върнат когато купувах стрини и едно домашарче от един приятел. 2 мм от плексиглас, но се рони и за това не свиря изобщо с него. Любимото ми перо е на PW 1.09 mm. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
velit Отговорено Юли 2, 2009 Share Отговорено Юли 2, 2009 аз свиря с малко перце (на показалеца) просто ми е по-удобно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorko_Beliata Отговорено Юли 2, 2009 Share Отговорено Юли 2, 2009 (Редактирано) Само да питам... Откъде в София може а си намери човек Дънлоп? В Дайнакорд и Камертон нямаше, а тия дебелите с остро връхче ми се струват интересни... Редактирано Юли 2, 2009 от Jorko_Beliata Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юли 2, 2009 Share Отговорено Юли 2, 2009 Само да кажа, че най-сетне си поръчах от истинските перца. 20$ бройката дето са. С нетърпение го чакаме да дойде, цяла групичка ентусиасти сме се наточили!!! Като пристигне ще се похваля по-официално. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts