Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Забелязала съм че повечето (поне от познатите ми) свирят с над 1 мм и нагоре. Мен лично са ми по - удобни по - тънките, най - вече тея зеленките на тортекса.

Отговорено

0.76 с талково покритие - в този форум всеки говори за състейн, в тази връзка съм забелязал, че перата под 1.00 мм, вадят повече състейн от дебелите.

Отговорено

Повече състейн може да даде само Да Пик Ъф Дестини, при това ако си Джак Блек ;)

Аз трайно се настаних на Тортекс 1.14. Немам нерви да тествам повече, а това не е зле.

Отговорено

аз съм на Дънлоп тортекс 0.88 (с талк) - идеално е и за кухарка и за електрическа.

Не знам защо, но не ми се пробва с нищо различно... ще взема да се чудя и после край ;)

Отговорено

преди свирех с дънлоп тортекс .88 ( зелените ) ама после видях от Майкъл Анжело че свири с някви по малки и от тогава ги смених с дънлоп джаз II които наистина се оказаха по удобни за мен

П.С. НЕ СВИРЯ ДЖАЗ

Отговорено (Редактирано)
тогава ги смених с дънлоп джаз II

Jazz II не бяха ли с объл връх? Пробвай Jazz III, които са с остър връх - по-отчетлив тон имат, imho. :)

Повече състейн може да даде само Да Пик Ъф Дестини, при това ако си Джак Блек :girl_cray2:

Хаха, добре казано, адаш! :thumbs_up::hysterical:

Редактирано от SomeoneElse
Отговорено (Редактирано)
Забелязала съм че повечето (поне от познатите ми) свирят с над 1 мм и нагоре. Мен лично са ми по - удобни по - тънките, най - вече тея зеленките на тортекса.

Dunlop Tortex 0.8 M3 Jazz - THE BEST

Редактирано от agrogrind
Отговорено

до скоро свирих с некъв боклук ма един приятел ми го проби и ака натака...

и сега съмс едно дънло x - H gel-xh-md.jpg

• 2 weeks later...
Отговорено

Ползвам две на Planet Waves едното 1.09, другото 1.00мм, имам две пера на фендер, които взех от РФ, защото нямаха да ми върнат когато купувах стрини и едно домашарче от един приятел. 2 мм от плексиглас, но се рони и за това не свиря изобщо с него. Любимото ми перо е на PW 1.09 mm.

Отговорено (Редактирано)

Само да питам... Откъде в София може а си намери човек Дънлоп? В Дайнакорд и Камертон нямаше, а тия дебелите с остро връхче ми се струват интересни...

Редактирано от Jorko_Beliata
Отговорено

Само да кажа, че най-сетне си поръчах от истинските перца. 20$ бройката дето са. С нетърпение го чакаме да дойде, цяла групичка ентусиасти сме се наточили!!! :)

Като пристигне ще се похваля по-официално. :thumbs_up: