alis Публикувано Август 23, 2007 Публикувано Август 23, 2007 Здравейте,интересувам се от добро студио в София,което работи добре с вокали и електронен саунд.Моля ви споделете опита си .Ще съм благодарна ако някой ми препоръча място ,от което е останал доволен. Благодаря Цитирай
Petar Отговорено Януари 16, 2008 Отговорено Януари 16, 2008 Здравейте,интересувам се от добро студио в София,което работи добре с вокали и електронен саунд.Моля ви споделете опита си .Ще съм благодарна ако някой ми препоръча място ,от което е останал доволен. Благодаря Има но не е в София За повече информация на waveexplorer@mail.bg Цитирай
sw1tched Отговорено Януари 16, 2008 Отговорено Януари 16, 2008 Имам добри впечатления от Graffitti Studio. Отношението им беше професионално, а помещението и техниката са много добри. За вокали имат Neumann TLM103, а конзолата е Studer. С електронната музика не знам как са. Цитирай
Gatzo Отговорено Януари 22, 2008 Отговорено Януари 22, 2008 Има едно студио на Иван Динев на Патриарха от страната на френската гимназия като подминеш гимназията в посока Попа след една или две сгради, преди още да стигнеш до пряката.Влиза се в един двор и в гаражите от зад в двора. Иван е музикант свирил по Швеция, има техника, компютри и е добър. При него записват много.Ако се интересуващ ще ти пратя телефона. Цитирай
dontwarrior Отговорено Юни 19, 2008 Отговорено Юни 19, 2008 Здравей, за каква електроника става въпрос? Аз съм DJ и правя денс жанрове (хаус, хип-хоп) Akai MPC, Emu, Novation и Roland са ми нещата а смесвам през Soundcraft 8 канала в Cubase на Powermac G4. Микрофона не е нещо особено, но за мен е по важен човека зад него. В София съм. Пиши ЛС ако се интересуващ или виж www.myspace.com/standupcomedians . www.myspace.com/triosas и www.myspace.com/dontwarrior Цитирай
presly Отговорено Юни 19, 2008 Отговорено Юни 19, 2008 Обикновено се радвам на колеги, но последното предложение не бих го препоръчал за комерсиална употреба. След като прослушах майспейсовете, останах с впечатление за доста, ъ-ъ-ъ, недозрял подход към смесването и обща работа с вокал. Не разбирам от електронна музика (последните ми спомени са от Вангелис, Жар, Спейс и Крафтверк), та не мога да дам оценка на звука в примерите - може пък в съвременната електронна музика неспазването на каквато и да е музикална форма да е правилно, както и частично дефазиране в ниските. +1 за Графити и +1 за Иван Динев. Там могат. Цитирай
vhcs Отговорено Юни 22, 2008 Отговорено Юни 22, 2008 ооо за електронна музика бих ти препоръчал студиото на Deep Zone Project - те само такава музика записват и то от години насам. Май са не са от най-евтините, но и качеството е страхотно. Ако те вълнува драсни ЛС и ще те свържа с Росен от бандата да се разбирате директно - много разбрано момче което не лети из облаците и лесно се работи с него Поздрави и успехи Алекс Цитирай
Recommended Posts