the_gorer Отговорено Април 22, 2005 Share Отговорено Април 22, 2005 (Редактирано) Абе и за ръчния багаж на границата ти искат фактура като доказателство, че не си го откраднал. А щом покажеш фактурата, на нея има цени, които хиените пак обмитяват и обдедесяват. Не може стока да мине през митницата и да влезе в страната просто ей така - преравят те и кто намерят нещо скъпо, кълцат зелки (ламповия усилвател със сигурност ще го намерят като ти преглеждат багажа ) На един приятел лаптопът му излезе златен. Купил го човекът в Германия и решил, че е на далавера... Ако ти го внесе някой, пестиш парите за транспорта, но не виждам кое частно лице може да донесе лампов усливател - това е много тежко и обемно нещо. Може да пробваш при някой, който се занимава с внос на стари коли от Австрия или Германия, но на такива хора е трудно да се довериш в избора им на лампов усилвател. Кофти тръпка, причинена от кофти държава. Редактирано Април 22, 2005 от the_gorer Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Април 22, 2005 Share Отговорено Април 22, 2005 (Редактирано) Това не е така когато пренасяш със самолет, а аз това имах предвид. Нали обсъждаме цени в САЩ. На мен са ми носили няколко пъти (5-6) разни неща и никога не е имало проблем. Включително и когато една крехка девойка ми внесе усилвател Gallien Krueger. Редактирано Април 22, 2005 от разбойник Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Април 22, 2005 Share Отговорено Април 22, 2005 (Редактирано) Това не е така когато пренасяш със самолет, а аз това имах предвид. Нали обсъждаме цени в САЩ. На мен са ми носили няколко пъти (5-6) разни неща и никога не е имало проблем. Включително и когато една крехка девойка ми внесе усилвател Gallien Krueger. експлоататор Хм...а къв ли е този Рандал лампов....че аз само за една лампова серия на Рандал се сещам, а именно последната където преамповете са модулни (директно на платки с лампи) и можеш да си ги сменяш (cold swap един вид хехехе ).... дизайн на Егнатер, демек трепач, ако е това... Никога не съм ги чувал обаче.... Редактирано Април 22, 2005 от synchu Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Glacierise Отговорено Април 22, 2005 Share Отговорено Април 22, 2005 Ми доколкото ти знам вкуса, Налбантов, тамън си за Carvin И не само легасито - много модели има, дето да те заинтригуват. А и няма да ти излезе скъпо от xxxx. Имаше каталог за такива неща там, последния път като ходих. бреее Я кажете как да разбера цени.........И какви китари могат да внесат...... Немаш ядове, ше те информирам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fluti Отговорено Април 22, 2005 Share Отговорено Април 22, 2005 На мен един приятел ми донесе от САЩ Ибанец RG плюс неговия Алварец, и мина с един стек Марлборо и една бутилка водка... Ама това беше преди 3г., сега не знам как е Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Април 22, 2005 Share Отговорено Април 22, 2005 Добре в София продава ли се някъде Ibanez Jem и колко може би ще струва И от къде може да се видят цени на Carvin и Peavey...по точно JSX и Legacy и двете Combo модела В Сф съм виждал един-единствен jem в магазин (аз ти споменах още тогава за него) - в Джаза, един jem555, черничък, Made In Corea обаче... В Dynacord имаше преди 2 седмици едно RG. Иначе - само Благоевград - Икономов. е този ДЖЕМ определено беше фалшив Ибанец -никога не са правили ДЖЕМ 666 някой нашенец се е ибазикал ина4е щях да го купя пращах снимки на един маниак от швеция които знае вси4ко за ибанец китарите и по специално за джемовете например цената на моя в швеция е около 2500 еуро по добре да си вземеш нов щото на старите цените им растат Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Април 22, 2005 Share Отговорено Април 22, 2005 сори 4ерния беше 555 - за 1000 лв имаше един с натурален дьрвен цвят 666 - е той е фалшето Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DILETANT Отговорено Април 22, 2005 Share Отговорено Април 22, 2005 Този Jem беше 666 PD. Прерових целия нет за повече инфо, писах и до някакъв сайт посветен на Ibanez и никой не беше чувал за него. Продаваше се за 800 лв. и най-накрая някой го купи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
thurston Отговорено Април 22, 2005 Share Отговорено Април 22, 2005 (Редактирано) ха, то и на моя усилвател пише хагстром, ама е респром! Редактирано Април 22, 2005 от thurston Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fLiSk Отговорено Април 22, 2005 Share Отговорено Април 22, 2005 Налбантов, знам 4е имам по - други вкусове от теб за такивата работи ама скоро пробвах легасито. Божествено е, даже аз зву4ах по4ти все едно мога да свиря... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edgecrusher Отговорено Април 22, 2005 Share Отговорено Април 22, 2005 ....В Обединеното кралство ДДС-то е 6-7%, ако не се лъжа. При нас е 20%, щот сме готини .... Нънци! 17.5 % VAT де да беше 6-7 % Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Април 22, 2005 Автор Share Отговорено Април 22, 2005 A за това някой да го е пробвал!?!??! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Април 22, 2005 Share Отговорено Април 22, 2005 ....В Обединеното кралство ДДС-то е 6-7%, ако не се лъжа. При нас е 20%, щот сме готини .... Нънци! 17.5 % VAT де да беше 6-7 % Ами значи, 6-7% е било в друга, по-гостоприемна държава. А и 17% пак са значително по надолу от нашите 20, нъл тъй А като се сетя, че доскоро беше 22%... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sturmfuhrer Отговорено Април 23, 2005 Share Отговорено Април 23, 2005 ....В Обединеното кралство ДДС-то е 6-7%, ако не се лъжа. При нас е 20%, щот сме готини .... Нънци! 17.5 % VAT де да беше 6-7 % Ами значи, 6-7% е било в друга, по-гостоприемна държава. А и 17% пак са значително по надолу от нашите 20, нъл тъй А като се сетя, че доскоро беше 22%... Не и в Европа... освен ако не е в някоя от малките държави, но надали. В Германия беше 18 мисля си. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Април 23, 2005 Share Отговорено Април 23, 2005 цената на Легасито е май кьм 3200 лв Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts