panko Публикувано Август 11, 2007 Публикувано Август 11, 2007 Става въпрос за това http://www.lexiconpro.com/ProductIndex.aspx?ProductID=8 Моля да ми кажете дали е добра тази карта?Имам предвид дали добре конвертира звука. Кава е разликата м/у тази и друга която не се захранва през USB ? И вобще мнение за нея (Lehicon Lambda ) Благодаря ви предварително. Цитирай
Telerig Отговорено Август 12, 2007 Отговорено Август 12, 2007 Зависи за какво ще я използваш, ако ти стигат два канала и не ти трябват повече да записваш наведнъж - картата си е екстра за нискобюджетна аудио -работна система. Разлика между USB 2.0 и firewire захранвани външни устройства в качеството и скоростта на трансфер няма, (както се установи в една тема тук преди време бяхме дискутирали) с забележката, че USBто се влияе от съседно включени (ако има такива и се ползват) в усб-портовете устройства тоест продуктивнустта му спада, ако няма такива съответно няма проблем. При firewire това го няма - те не се влияят от съседните портове и се държат стабилно. Но цялостната работа си зависи и от мощността на компютъра като цяло де - те нещата са свързани...аз поне толкова мога да кажа като по-малко запознат...тук има колеги които много повече разбират и могат да разнищят по-обстойно въпроса. Цитирай
MDMACORP Отговорено Август 15, 2007 Отговорено Август 15, 2007 Писани са стотици такива теми...защо не ги прегледаш? Цитирай
Darkfight Отговорено Октомври 4, 2007 Отговорено Октомври 4, 2007 Е то това е предусилвател защо го наричате карта ? Иначе един авер има такова не е лошо но за 300-400 лева мисля че не най-удачното Цитирай
Darkfight Отговорено Октомври 4, 2007 Отговорено Октомври 4, 2007 Е то това е предусилвател защо го наричате карта ? Иначе един авер има такова не е лошо но за 300-400 лева мисля че не най-удачното Цитирай
synchu Отговорено Октомври 4, 2007 Отговорено Октомври 4, 2007 E да ама не - това е USB аудио интерфейс с микрофонен предусилвател. Цитирай
yamaha Отговорено Октомври 4, 2007 Отговорено Октомври 4, 2007 (Редактирано) Трудно ще го убедиш, защото като гледам май е убеден в това, дето казва... ...само не ми е ясно защо пуска по 2 поста един след друг, с разлика от 2 минути...както например и тука. Редактирано Октомври 4, 2007 от yamaha Цитирай
Darkfight Отговорено Октомври 4, 2007 Отговорено Октомври 4, 2007 yamaha 1. Попитах не е ли preamp защото за такова го смятах 2. Имам гаден проблем с нета от време на време и IPB Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 8, 2007 Отговорено Октомври 8, 2007 Защото не е само преамп. Има доста повече неща вътре, най-правилно е да се каже аудио интерфейс, както спомена synchu. Цитирай
Recommended Posts