vhcs Отговорено Януари 1, 2008 Автор Отговорено Януари 1, 2008 Я някой да даде акъл какъв модел и марка бас да и вземем(short scale или 3/4ти бас) , че момата е малогабаритна и моя Ibanez е буквално по-голям от нея бих препоръчал ESP Ltd F-405 ... моя огромна мечта която ако си я изпълня жена ми вече ще се разведе с мен Цитирай
edgecrusher Отговорено Януари 1, 2008 Отговорено Януари 1, 2008 Я някой да даде акъл какъв модел и марка бас да и вземем(short scale или 3/4ти бас) , че момата е малогабаритна и моя Ibanez е буквално по-голям от нея бих препоръчал ESP Ltd F-405 ... моя огромна мечта която ако си я изпълня жена ми вече ще се разведе с мен Баса е супер, ама не и е по размер. Търси се нещо умалено, като за нея. Знам че има такива басове, но никъде не намирам инфо. Цитирай
Overdrive Отговорено Януари 1, 2008 Отговорено Януари 1, 2008 даже е 35" - няма да се вижда друго освен баса Цитирай
thurston Отговорено Януари 16, 2008 Отговорено Януари 16, 2008 @ edgecrusher- ако в ръцете ти попадне Fender Mustang според мен няма да сбъркаш, но.. и това си е малко относително. не знам дали мацката е фен на Фендер и дали я удовлетворява звука, дали пасва за 'метълски' изпълнения. аз съм вадил изключителен тон от такава бас китара, може и на вас да ви хареса. а е съвсем мъничка, перфектна щом се търси short scale- направо колкото "соло" китара. back to the topic: друга моя страст- Kathy Fosterr от the Thermals. the Thermals са алтернативна банда от Портланд, Орегон и записват за култовия, ама много култов нали лейбъл Sub Pop. От там са тръгнали и попкултурните икони и мои поредни персонални любимци и пристрастия Nirvana. the Thermals са много жива, много сурово и истинско звучаща, много пънки банда. Kathy, както хиляда-и-една други басистки е щастливо омъжена за китариста и вокал на бандата си Hutch Harris. С него си имат и страничен/семеен хехе проект Hutch & Kathy, даже имат и албум (албуми?!) ама аз не съм го слушал. Пичка е! Enjoy! rock on, baby!!! тук забиваме с мъжлето: забравих да кажа, че свири с водеща лява ръка. на сцената изглеждат много яко с Хъч, с "дуелиращи се" китари- една наляво, една- надясно: Цитирай
keeper Отговорено Януари 16, 2008 Отговорено Януари 16, 2008 И аз ще споделя една малка тайна, небезизвестната бивша манекенка и мис България - Даниела Серданова също е свирила доста време на бас китара. Казвам го от лични наблюдения - доста отдавна беше. Явно има нещо секси в бас-китарата май. Цитирай
thurston Отговорено Януари 16, 2008 Отговорено Януари 16, 2008 басистките са много секси! и басистите (питайте приятелката ми) Цитирай
edgecrusher Отговорено Януари 17, 2008 Отговорено Януари 17, 2008 @ edgecrusher- ако в ръцете ти попадне Fender Mustang според мен няма да сбъркаш, но.. и това си е малко относително. не знам дали мацката е фен на Фендер и дали я удовлетворява звука, дали пасва за 'метълски' изпълнения. аз съм вадил изключителен тон от такава бас китара, може и на вас да ви хареса. а е съвсем мъничка, перфектна щом се търси short scale- направо колкото "соло" китара. (почти) съм убеден че няма да го хареса. Не заради звука, по-скоро заради външния вид. Жени,какво да ги правиш, избират всичко по опаковката Цитирай
Svet Отговорено Януари 18, 2008 Отговорено Януари 18, 2008 (Редактирано) Тъй... обърнете внимание на клипчето поради две причини. Първата се намира още в началото, пича със шантавата китара. За сефте виждам такова творение. Струни и от двете страни. Фактически китарата няма гръб А втората, поради която пускам поста тук, се намира на 3:30 минута от клипчето Жалко, че не се мярка по често пред камерата, но итова е достатъчно да добиете представа за какво говоря Редактирано Януари 18, 2008 от Svet Цитирай
7thString Отговорено Януари 20, 2008 Отговорено Януари 20, 2008 (Редактирано) Айде, давайте със свалката- http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...endID=125868342 Кайла Хъдълстон се казва девойчето имат доста приятни парчета Редактирано Януари 20, 2008 от 7thString Цитирай
johniebgood Отговорено Февруари 1, 2008 Отговорено Февруари 1, 2008 (Редактирано) Това е причината ,аз да съм басист,по възрастните от вас ,би трябвало да я помнят - Suzi Quatro A това е басистката на Гърлскул - Трейси А пък тази може и да свири - MeShell NdegeOcello Редактирано Февруари 1, 2008 от johniebgood Цитирай
Alex Alando Отговорено Януари 5, 2009 Отговорено Януари 5, 2009 Естествено и басистката на doom/death-метъл кралете My Dying Bride - Lena Abé! Цитирай
pacman Отговорено Януари 20, 2009 Отговорено Януари 20, 2009 Добър ден YUSA е сила, мисля че досега не биде споменавана тук Цитирай
MDFk Отговорено Януари 20, 2009 Отговорено Януари 20, 2009 Есперанза Сполдинг - уникална. Вече съм я поствал де, амаааааа...... Esperanza Spalding - I Know you Know - уникално.Имам и 2та албума. Джаз, латино, сложно, просто, импровизация, емоционалност - да, и още как. Нормален, фретлес, контра? И ОЩЕ КАК! Ида Кристин Нелсен, още известна като Bassida, басистка на Zap Mama: Вижте дая дама си я бива тежко в слапа. Бандата с която я чух сега я точа, но това което чух в тубата ме изкефи доста, перфектен микс от екзотични вдъхновения и фънки бийтове.... edit: дайте едно ухо на профила й. Мисля че ако мистър Маркъс нямаше "инструмент", според мен щеше да е тая мома. edit2: да се бях сетил и да го постна ето го и профила 1 Цитирай
Recommended Posts