Jump to content
Българският форум за музиканти

Alex Alando

Members
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Ibanez ICB305

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.myspace.com/nocturnaproject
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

Последни посетители

962 профилни разглеждания

Alex Alando's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Alex Alando

    Бас гърли

    Още една снимка на мацката от Miss Crazy - Ким Рейсър
  2. Сърдечни благодарности на всички, които се отзоваха и ми изпратиха варианти! Избран бе най-подходящият текст и не след дълго ще може да бъде чут "облечен" във вокали в майспейса ни. Темата може да бъде закрита.
  3. Готик-метъл формацията Nocturna Project търси текстописка за най-новата си студийна песен, която предстои да бъде издадена следващия месец. Основните вокалните партии в нея (както и при предишните ни 2 песни - „Оптимизъм” и „Във Нощта”) ще бъдат изпълнени от жена, така че държим текстът да бъде с женски „изказ” и на български език. Началото на парчето съдържа следния речетатив: „Розите на твоя гроб са още свежи и миговете с теб са в моя сън И още топли ме прегръдка нежна в нощта студена - тук, навън Ела във моя свят отново, eла и ме вземи със теб.... Сърцето ми не е готово само да броди в този свят от лед!» Целта е бъдещият текст да представлява смислово продължение на този речетатив и по възможност да съвпада ритмически с вече утвърдената вокална линия. Допълнителни подробности за заинтересованите и предоставяне на музиката (с добавена й миди-вокална линия за ориентир) - чрез лични съобщения. За авторката на одобрения финален текст е предвиден паричен хонорар, както и включване на името й към инфото за песента! Поздрави и успехи на всички!
  4. Вече можете да чуете на майспейса ни и една кратка инструментална композиция, наречена "Забранена мечта". Тя бе създадена още през 2002 г, но чак наскоро я записахме при Пламен Пенчев в "Groundstudio" след известни промени по аранжимента й. Поздрави!
  5. Alex Alando

    Бас гърли

    Естествено и басистката на doom/death-метъл кралете My Dying Bride - Lena Abé!
  6. Колеги, искам да попитам онези от вас, които в групите си освен басисти са и бек-вокалисти (или дори основни вокалисти) - лесно ли се справяте със съвместяването на двете дейности?? Кои са ви проблемните моменти и т.н. Аз например се налага да държа мъжките бек-вокали на нашите песни, когато ги свирим на живо. И макар че сравнително добре се справям с пеенето - все още понякога се бъркам с ритъма на баса, който поддържам едновременно………….особено пък когато има и речетативи за изговаряне. Та споделете за вашия опит и техники за „разделяне на вниманието”.
  7. Колеги, представяме ви новата ни песен "В нощта", която наскоро записахме в "Groundstudio"-София. Интересно ни е как изглежда отстрани парчето, така че очакваме вашите мнения и коментари. Мир и вдъхновение за всички!
  8. Пичът от последната снимка има баси постановката на лявата ръка!!! Евала........култов е!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.