yamaha Отговорено преди 19 часа Отговорено преди 19 часа Това е много красиво, но понеже не съм китарист - би ли ми обяснил целта на движението на ръката до ключа в 5-тата секунда? Не виждам дали го дозавърташ малко или не, но не е ли рисковано точно преди да започнеш? 1 Цитирай
DANEV Отговорено преди 13 часа Автор Отговорено преди 13 часа 5 hours ago, yamaha said: Това е много красиво, но понеже не съм китарист - би ли ми обяснил целта на движението на ръката до ключа в 5-тата секунда? Не виждам дали го дозавърташ малко или не, но не е ли рисковано точно преди да започнеш? Проверявам дали е точно настроена в последния момент. Има неща, които са се превърнали в рефлекс с времето. Имам включен тунер през цялото време докато свиря и доста лесно мога да настроя много бързо дори преди да започна. Цитирай
yamaha Отговорено преди 11 часа Отговорено преди 11 часа (Редактирано) Майстор с рефлекси. ...всъщност първия път не забелязах движението и на дясната ръка, понеже си с гръб, но сега го отразих. Редактирано преди 10 часа от yamaha 1 Цитирай
Koobenot Отговорено преди 1 час Отговорено преди 1 час Чудесен запис, това ми е любимият албум на Пинк Флойд. Ако трябва да хейтя по нещо, единственото би било саунд дизайна, в оригиналният запис се чува кристално чиста китара без изкривявания (или е DI или Roland Jazz Chorus или нещо друго транзисторно). Но дори с изкривявания, пак важи, а и все пак има елемент на творческа интерпретация. Всичко останало е чудесно, както обикновено! P.S. Сега погледнах, ужким е бил ползвал някакъв лампов със супер много headroom Hiwatt DR103 и аз съм се заблудил, че е транзисторен/DI. 1 Цитирай
DANEV Отговорено преди 49 минути Автор Отговорено преди 49 минути На мен ми звучи сякаш има акустична китара заедно с електрическата. На лайф не звучи така. Много благодаря! Не съм гонил абсолютно точен студиен звук. Цитирай
Recommended Posts