yamaha Отговорено преди 9 часа Отговорено преди 9 часа Това е много красиво, но понеже не съм китарист - би ли ми обяснил целта на движението на ръката до ключа в 5-тата секунда? Не виждам дали го дозавърташ малко или не, но не е ли рисковано точно преди да започнеш? 1 Цитирай
DANEV Отговорено преди 4 часа Автор Отговорено преди 4 часа 5 hours ago, yamaha said: Това е много красиво, но понеже не съм китарист - би ли ми обяснил целта на движението на ръката до ключа в 5-тата секунда? Не виждам дали го дозавърташ малко или не, но не е ли рисковано точно преди да започнеш? Проверявам дали е точно настроена в последния момент. Има неща, които са се превърнали в рефлекс с времето. Имам включен тунер през цялото време докато свиря и доста лесно мога да настроя много бързо дори преди да започна. Цитирай
yamaha Отговорено преди 1 час Отговорено преди 1 час (Редактирано) Майстор с рефлекси. ...всъщност първия път не забелязах движението и на дясната ръка, понеже си с гръб, но сега го отразих. Редактирано преди 1 час от yamaha Цитирай
Recommended Posts