temerut Отговорено Февруари 12, 2011 Отговорено Февруари 12, 2011 Ще е полезно и за начинаещите, ще можете да питате на воля. Ако не изникне нещо непредвидено, ще взема да намина и аз - за зяпач, аплодьор и въпросвач съм идеален! П.П. Дано не звучи тъпо, но ако на някой случайно му се играе с Ibanez SR305 (малко е като "пони" в сравнение с мустангите, които ще размахват гриви на срещата) - да каже, за да го взема. вземи го Цитирай
johniebgood Отговорено Февруари 12, 2011 Отговорено Февруари 12, 2011 Припомняне, ако някой още не знае - читалището на ул."Дряновски манастир"12, успоредна е на "Ботевградско", на 3-4 спирки с трамвай 22 от гара "Подуями" посока кв."Левски", 13.02. неделя, 13 часа - бас среща! Ще е полезно и за начинаещите, ще можете да питате на воля. Цитирай
MDFk Отговорено Февруари 12, 2011 Отговорено Февруари 12, 2011 За мое голямо съжаление, по всяка вероятност няма да смогна да дойда. Бройте ме за "неявил се" пък аз ако мога ще цъфна, хем го знам къде , хем ми е близо. Поне yordaniy ще ме отсрами, като човек от бандата. Цитирай
MaPuHcKu Отговорено Февруари 12, 2011 Отговорено Февруари 12, 2011 Вие двама басиста ли сте в таз банда? Armario, едва ли ще си заминем в 14:00. Струва ми се, че поне до 17:00 трябва да продължи. Ще има ли някой там преди 13:00, да дойда малко по-рано да разтоварим Галиените и Крюгерите? Че после трябва да изчезна за малко и пак да се върна към 13:30? Цитирай
johniebgood Отговорено Февруари 13, 2011 Отговорено Февруари 13, 2011 Направихме си поредната хубава среща, ето снимки: Цитирай
MaPuHcKu Отговорено Февруари 13, 2011 Отговорено Февруари 13, 2011 Аз днес бях повече озвучител, отколкото фотограф, но ето и моя скромен документален принос. Както се казва - малко, но от сърце: Цитирай
temerut Отговорено Февруари 13, 2011 Отговорено Февруари 13, 2011 Аз предимно запойвах другия път всички с по един потенциометър в джоба Цитирай
armario Отговорено Февруари 13, 2011 Отговорено Февруари 13, 2011 Дааа, много добра среща се получи. Поизмръзнахме, посвирихме си, както виждам и снимков материал има....Не мина и без "Темерут, пимп май бас".... В този ред на мисли - на следващата сбирка ще донеса "продължението на сагата"...не, няма да казвам какво е - ще го видите и чуете. Предполагам, че Краси ще е готов с него до няколко дни, а аз ще бъда горд собственник на....какво? - Ще разберете на следващата басистка среща. П.С. Пък ако срещата се позабави малко - може да чуем и "пимпната" му 7-ца. Цитирай
blr Отговорено Февруари 13, 2011 Отговорено Февруари 13, 2011 А коя е таз басистка сред вас, 'дето ви развали коч-къмпани-то? Цитирай
вазко Отговорено Февруари 13, 2011 Отговорено Февруари 13, 2011 А коя е таз басистка сред вас, 'дето ви развали коч-къмпани-то? певица е и начинаеща басистка.. Цитирай
johniebgood Отговорено Февруари 14, 2011 Отговорено Февруари 14, 2011 А коя е таз басистка сред вас, 'дето ви развали коч-къмпани-то? А ти защо не ни удостои с присъствие? Имахме вопиюща нужда от 4 стр. басове... Цитирай
MaPuHcKu Отговорено Февруари 14, 2011 Отговорено Февруари 14, 2011 (Редактирано) Вярно, наистина, имаше само 2 4-струнни. И то единия нещо беше дефектен, нямаше му прагчетата... едит: Другия пък беше Stagg, какво падение... Редактирано Февруари 14, 2011 от MaPuHcKu Цитирай
blr Отговорено Февруари 14, 2011 Отговорено Февруари 14, 2011 А ти защо не ни удостои с присъствие? Имахме вопиюща нужда от 4 стр. басове... Имах намерение да мина с един Precision въоръжен с гладки струни, да внеса малко Motown sound, обаче се отвори работа и за съжаление се наложи да пропусна. Другият път ще гледам да присъствам. Цитирай
johniebgood Отговорено Февруари 14, 2011 Отговорено Февруари 14, 2011 (Редактирано) Ми, добре си дошъл, винаги е интересно като има нови хора с различни инструменти, че обичайните заподозрени вече си знаем и кътните зъби, а не се случва всеки ден подновяване на гиъра, хем ще спестим и някой и друг "писан" спор на околните... П.П. Вижте доволната и лукава усмивка на Краси, на първата снимка, какво ли си мисли, ново басле,а? Ей ся го разглабям!!! Редактирано Февруари 14, 2011 от johniebgood Цитирай
Recommended Posts