Babyface Bob Отговорено Май 28, 2010 Share Отговорено Май 28, 2010 Връщам се с приповдигнато настроение. Току що през ръцете ми минаха Dingwall и Alembic на Chobbi, Musicman Bongo 5 на колегата, чието име уви забравих , любимият ми G&L на Илийката, майсторската седемструнна горила на Temerut, Waruick-a на Марински, любопитните многострунни издания на H&C на Джони... И това беше само една малка част от струпването на качествени музикални инструменти. Ползвахме Галения Крюгер на Марински - глава + кабинет и напредничавата техника на Chobbi - запомних кабинетът - Begantino/i, другото...е не може толквоа наведнъж Имам спомени за десетки хиляди левове А сега, както каза нашият домакин Джони Добряка - ще ми трябва седмица поне, докато разбера какво ми се е случило Много яка сбирка, брау колеги! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MaPuHcKu Отговорено Май 28, 2010 Share Отговорено Май 28, 2010 Искам... Dingwall... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KAE Отговорено Май 28, 2010 Share Отговорено Май 28, 2010 Тази сбирка беше яка! Благодарско на Ванката за домакинството и на Chobbi за тупалките , които предостави. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MaPuHcKu Отговорено Май 28, 2010 Share Отговорено Май 28, 2010 Ето и снимките от мен: zip Архив Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fleamaster Отговорено Май 28, 2010 Share Отговорено Май 28, 2010 Макар и за кратко си прекарах много хубаво. Много благодаря на всички отзовали се колеги. Другия път по-дълго. А може би и с дръмър )))) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
svrakata Отговорено Май 29, 2010 Share Отговорено Май 29, 2010 Дойдох ,видях... благодаря, за което. Почвам да събирам за наистина качествен инструмент, виждам,че не е толкова невъзможно, просто трябва мерак и постоянство. и на следващите срещи ще се снимате и с моята машина Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Май 29, 2010 Share Отговорено Май 29, 2010 Аз искам да благодаря на Марински, който всеки път пуска снимки за неидващите като мен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
temerut Отговорено Май 29, 2010 Share Отговорено Май 29, 2010 Идвайте повече и носете смело кой каквото има не се срамувайте всеки инструмент е интересен и с приличен сетъп може да звукне може да обмениме някоя друга идея по смяна на туй онуй Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Май 30, 2010 Share Отговорено Май 30, 2010 Обичайните заподозряни Липсва само физиономията на Разбойника. Пак ме е яд, че не дойдох. То нямаше и как. А и само оправдания си намирам. Определено е имако какво да се пробва. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MaPuHcKu Отговорено Май 31, 2010 Share Отговорено Май 31, 2010 Още една серия снимки, този път от johniebgood: Снимки Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
johniebgood Отговорено Юни 7, 2010 Share Отговорено Юни 7, 2010 'Айде и аз да кажа на голяма патерица, който не дойде, може само да съжалява, видяхме и пипнахме невероятните басове на колегата chobi и маниакалните подобрени на Краси(temerut). И бебчо, моите талпи са НК, а не H&C. Следващия път - повече! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Babyface Bob Отговорено Юни 8, 2010 Share Отговорено Юни 8, 2010 ^ Опс! Следващият път за наказание - кръгче с всеки екземпляр Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
johniebgood Отговорено Юни 8, 2010 Share Отговорено Юни 8, 2010 ^Така така! Аз обмислям вече бас шоу, ама си е сложно за организиране... Ще видим. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chobbi Отговорено Юни 8, 2010 Share Отговорено Юни 8, 2010 ^Така така! Аз обмислям вече бас шоу, ама си е сложно за организиране... Ще видим. Ами хайде!Аз предлагам да се съюзиме ,и да бъде drums&bass шоу Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
johniebgood Отговорено Януари 13, 2011 Share Отговорено Януари 13, 2011 Здравейте басистите, с колегата temerut викаме, че е време за слгяда! В тази връзка, има ли мераклия за организатор? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts