dzwer Публикувано %s в %s Публикувано %s в %s Ако някой знае - моля да сподели В много интрота на песни на TOOL се ползват основно томове и други барабанчета и ми звучи супер яко, докато не започне самата песен и не влезе смотаното соло барабанче... 1 Цитирай
Koobenot Отговорено %s в %s Отговорено %s в %s Ако мога да си позволя творческа интерпретация на въпросът ти, чуй лайв албумите на The Midnight. Соло барабанът има доста процесинг/гейт и звучи интересно, доста 80s ... иначе хептен "без", аз не се сещам. Ако те дразни тип звучене "поцинкована кофа", както ги настройват примерно Slipknot е отделна тема на разговор. Цитирай
dzwer Отговорено %s в %s Автор Отговорено %s в %s (Редактирано) Ето много ясен пример за това как влиза и разваля всичко гадното барабанче: Lateralus - TOOL (Full Album Drum Cover in One Take) Началото супер готино звучи, после влиза в употреба кофата, след това пак има пасажи без соло барабанчето. Ето и яко млатене от споменатите Slipknot: Iowa - Slipknot - Full Album Drum Cover При тоя юнак пак не звучи толкова зле, както при горния линк. Редактирано %s в %s от dzwer Цитирай
Koobenot Отговорено %s в %s Отговорено %s в %s ^ Разбрах те, не харесваш сух плитък звук на соло барабан. Я чекни ей това парче, Wurli, тригер на каса и фус единствено ... е, не е рок или метъл, ама пак е жанрово: И като цяло Vulfpeck барабаните звучат vintage, топло и обемно, хвърли им едно ухо: Цитирай
dzwer Отговорено %s в %s Автор Отговорено %s в %s Мне, търси се група, която има пълен сет барабани, но са изхвърлили соло барабанчето от него 1 1 Цитирай
Koobenot Отговорено %s в %s Отговорено %s в %s Добре, следващото ми предложение е "Делтата от Мисисипи" стил. Другото ми предложение е това, заигравка тип "хокеен мач/we will rock you". Цитирай
dzwer Отговорено %s в %s Автор Отговорено %s в %s (Редактирано) Преди 22 часа, dzwer написа: Мне, търси се група, която има пълен сет барабани, но са изхвърлили соло барабанчето от него 🙂 Редактирано %s в %s от dzwer 1 Цитирай
Recommended Posts