emosms Отговорено %s в %s Автор Отговорено %s в %s (Редактирано) Благодаря :). Ами не знам в крайна сметка. Първата ми идея е просто да зарежа надписите. Така да не го мисля какво да пише на врътките, преди поръчка на шасито. Без това изглежда проблемно да намеря услуга лазерно рязане/ абкант + лазерно гравиране. Прецизното гравирането на голям детайл над ~10x10 см е проблем в металообработващите фирми. Прави се на отделна машина за лазерно гравиране и обичайно имат някаква малка, за гравиране на табелки. Варианта със ситопечат иска повече занимавка - боядисване, шаблон за сито от печатница, после при един човек който ми го прави предния път и не знам занимава ли се още. После, евентуално да има 6 врътки за EQ. За 6 ленти, или за 3 ленти параметрик, или 2 фиксирани (бас, 240 хз) + 2 параметрик. В началото мислех да мина с един мега-прост готов кит, по тази схема, затова 5 ленти: : Стори ми се пре-много ленти за китарен амп, но ако искаме да изцедим максимална функционалност от EQ-то... Редактирано %s в %s от emosms Цитирай
Koobenot Отговорено %s в %s Отговорено %s в %s 14 hours ago, emosms said: Благодаря :). Ами не знам в крайна сметка. Според мен преди проектантската дейност трябва да имаш ясно изразена идея "какво искаме да постигнем". Това не е на всяка цена и е процес и се изменя във времето, както и сам си разбрал ... но трябва да има отправни точки. Затова и дадох съвет да се боцнеш в един аудио интерфейс и да почнеш да ги ръчкаш тези честоти ... да разбереш кое какви нюанси дава, коя лента ти върши и работа и ти е интересна, защото EQ-то има две основни приложения – едното е да ти решава някакви проблеми свързани с помещение и акустика, било то бумтящи честоти или нещо друго, другият е чисто естетическо търсене като звук. Например – "Какво ме кара да харесвам бас звука на Justin Chancellor/Marcus Miller/Mark King/Stanley Clarke/Pino Palladino" и така ... списъкът е безкраен. Цитирай
Recommended Posts