garcho Публикувано Декември 16, 2024 Публикувано Декември 16, 2024 Съботно-неделен кавър за любовта, раздялата и Бургас 1 Цитирай
garcho Отговорено Декември 17, 2024 Автор Отговорено Декември 17, 2024 Само с лева ръка е мъка,но ще има корекция с дясна ,перце и паралелепипед🙂 1 Цитирай
garcho Отговорено Декември 22, 2024 Автор Отговорено Декември 22, 2024 Има годишно събрание на входа, няма да ходя... 2 Цитирай
yamaha Отговорено Декември 22, 2024 Отговорено Декември 22, 2024 13 minutes ago, garcho said: Има годишно събрание на входа, няма да ходя... Пратѝ AI-то да те замести, таман като си почнал да го ползваш за ботушките, не вярвам да ти откаже и за събранието. 2 Цитирай
Koobenot Отговорено Декември 22, 2024 Отговорено Декември 22, 2024 18 minutes ago, garcho said: Има годишно събрание на входа, няма да ходя... Понеже никога не ми се е налагало да ходя, ми се иска да попитам ... събранието във входа ли се провежда? Сега в тези хали и студове там ли мръзнете всеки с ватенка скръстил ръце или сядате у някое кафе/кръчма ... питам съвсем сериозно без грам хейт/подигравка. Цитирай
garcho Отговорено Декември 22, 2024 Автор Отговорено Декември 22, 2024 Избичих лампите тихинката за 10-тина минути и не ми се слизаше да ме гледат накриво. Но като цяло с един съсед направихме фоайето като бар, само масички и столове му липсват. 🍻 1 Цитирай
Recommended Posts