Koobenot Отговорено преди 6 часа Отговорено преди 6 часа ^ Аз съм на мнение, че това са маркетингови простотии и дори и да има някаква разлика, няма да е решаваща. Би ли споделил какво си купил и защо не ти върши работа, да може да ти дадем адекватен съвет. Който и да вземеш от нещата, които си изброил ще ти свършат работа, аз имам Mackie с Onyx предусилватели, както и Focusrite и съм доволен и от двете. Разликата според мен е, че преамповете на Mackie-то внасят малко повече цвят, Focusrite-а е по-стерилен, но с няколко VST плъгина и двете неща мога да ги докарам да звучат добре. 23 minutes ago, Jo21 said: п.п за scralett 18i20 също се чудя и за нея ако може мнение? Няма нужда да се чудиш, изписвай нещо с достатъчно брой входве и почвай да записваш и смесваш! Всичко изброено до тук ще ти свърши работа, предусилвателите са добри, ниски нива на шум, техниката дръпна супер много в последните 10-15 години и проблемът отдавна не е в картите. В своя защите ще кажа, че тоя микс съм го правилна Scarlett 2i2 3rd Gen Solo, само с VST плъгини, определено интерфейсите не са решаващи на днешно време. Цитирай
yamaha Отговорено преди 2 часа Отговорено преди 2 часа 8-ма мъдрост на Риндзай - "В днешно време, дори и китайците започнаха да правят добри аудио интерфейси...". 1 Цитирай
Jo21 Отговорено преди 1 час Автор Отговорено преди 1 час (Редактирано) Демек ми казвате, че каквото и да взема все тая? mackie-то ме кефи най-вече защото има много входове и си е пулт което е готино защото през него можеш да си работиш.. само че.. сега гледам ревю и се оказва,че фантомното захранване а само за всички канали и еквалайзера не афектира usb сигнала и работи само за озвучаване което малко обезсмисля формата на пулт… Редактирано преди 54 минути от Jo21 Цитирай
Koobenot Отговорено преди 53 минути Отговорено преди 53 минути Да, на този етап е все тая, една техника, за да й разбереш недъзите трябва да поработиш доста време с нея и тогава ще разбереш какви са й предимствата и недостатъците. Персонално за себе си съм разбрал, че още не съм стигнал етап на развитието си, при който "интерфейсът да ми звучи глухо и скопено", та в него да ми е проблема. По-скоро бих го сменил за още канали, но да търся проблем в интерфейса или някаква коренна разлика в аудио картината съм още много далеч от това ... 35 minutes ago, Jo21 said: само че.. сега гледам ревю и се оказва,че фантомното захранване а само за всички канали и еквалайзера не афектира usb сигнала и работи само за озвучаване което малко обезсмисля формата на пулт… Ами щом е така го вземаш за преампите, ако ти харесват. Ако не можеш да определиш дали ти харесват, просто вземаш нещо и работиш с него, както казах, повечето устройства имат достатъчно диапазон за обработка на сигнала пост фактум и т.нар. "цвят" е доста малко, като цяло. Гейнът рефлектира винаги, понеже скоро правих многоканален запис на живо озвучение с Allen & Heath миксер ти гарантирам, че гейнът е включен в топологията. Другото вече, зависи от пулта и как е настроен/дали е възможно и т.н. Цитирай
Recommended Posts