Baby Thomas Отговорено Юли 24 Отговорено Юли 24 Тез акустични адаптри явно са кьопави, един приятел си купи и то марков и общо взето беше трагедия. Импеданс как се мери с ДММ? Не се заяждам, не знам да може нито как става (което не значи че не може, затова питам). Цитирай
Koobenot Отговорено Юли 24 Отговорено Юли 24 11 minutes ago, Baby Thomas said: Тез акустични адаптри явно са кьопави, един приятел си купи и то марков и общо взето беше трагедия. На Fishman тоя пасивен адаптер дето пробвах беше наистина ялов, не съм го мерил със спектрален анализатор, но над 8kHz мога да се обзаложа, че нямаше нищо, звучеше като кънтри/блус китара от 30-те, което за онази естетика е супер, но се проваля в 90% процента от съвременните нужди. 12 minutes ago, Baby Thomas said: Импеданс как се мери с ДММ? Не се заяждам, не знам да може нито как става (което не значи че не може, затова питам). Подозирам, че съм казал глупост, на електрическа китара ми е ясно как се мерят адаптерите с ДММ, но явно тук не става. Цитирай
musicman Отговорено Юли 25 Отговорено Юли 25 @Koobenot, ти какво използваше да предусилваш твоя Fishman? Цитирай
Koobenot Отговорено Юли 25 Отговорено Юли 25 ^ @musicman Ето този вехт тупуз, BOSS GT-8, после от двата изхода в миксера. В случая e достатъчно щото ползвахме само EQ/Compressor/Chorus, нито IR-и, нито стъргалки. Ако си любопитен мога да ти експортна от DAW-а как звучи, но не е много очарователно ... 1 Цитирай
Recommended Posts