Zlatanov Публикувано Юли 9, 2007 Публикувано Юли 9, 2007 нашият клавирист е заинтересован от този клавир и мисли да си го взима ... та питам от негово име някой да се е сблъсквал с това жуотно и какво ви е мнението за негоВижте го тук... цък Цитирай
makermusic Отговорено Юли 10, 2007 Отговорено Юли 10, 2007 Това не е клавир... Мастер миди контролер е... Има някои известни разлики... Иначе като клавиатура и функции е добър според мен... Но ако ще свири с него на клавириста ви ще му трябва и някакъв саунд модул... Т.е. ще се дават още пари, няма как... Успех!!! Цитирай
Zlatanov Отговорено Юли 10, 2007 Автор Отговорено Юли 10, 2007 т.е. в него няма никакви ефекти така ли ? кофти тръпка Цитирай
yamaha Отговорено Юли 10, 2007 Отговорено Юли 10, 2007 т.е. в него няма никакви ефекти така ли ? кофти тръпка Абе за к'ви ефекти питаш....то саунд няма, ти...ефекти... Цитирай
makermusic Отговорено Юли 11, 2007 Отговорено Юли 11, 2007 Ако под "ефекти" имаш в предвид звуци, бленди или семпли или кой както там го нарича, не няма!!! Ако под "ефекти" разбираш ефект процесор с реверб, хорус, компресори и т.н. то отговора е пак не, няма... Това както вече споменах е мастер контролер... Има добра хамър клавиатура, хубави и много контролери за управление на редица функции в реално време и дотам... Пак казвам че трябва да е включен по МИДИ към някакъв саунд модул, друг синт, лаптоп и т.н. за да изкара звук... Давам ти пример: UF8+Yamaha Motif ES Rack = една много добра комбинация!!! Или пък UF8+Clavia NordElectro II Rack = една не по-лоша комбинация!!! Успех и късмет желая на теб и групата ви!!! Цитирай
Zlatanov Отговорено Юли 11, 2007 Автор Отговорено Юли 11, 2007 а колко струва въпросното чудо със звуци в бг ... ? лелел много съм зле на тема клавири Цитирай
bobalan Отговорено Юли 12, 2007 Отговорено Юли 12, 2007 аз продавам Yamaha Motif ES rack модул за 1680лв http://www.musik-schmidt.de/osc-schmidt/ca...ack-p-9699.html Цитирай
makermusic Отговорено Юли 12, 2007 Отговорено Юли 12, 2007 Тези примери които съм ти посочил са само за нагледност... Не са миродавни... Има много и най-различни саунд модули на различните фирми... Едни по-скъпи други по-евтини... Но конкретно за посочените от мен примери... Yamaha Motif ES Rack - 1336 Евро според Динакорд България които са официален вносител... Clavia NordElectro II Rack - 2599 лева според Visiarts... Друг не знам да внася продукти на Клавиа в БГ... Но поразтърси се из нета и за други варианти, има също и втора ръка устройства които си заслужават... Ето и Бобалан ти предложи изгодна според мен оферта... Можеш да говориш и с Емо от музикалният магазин в Ст.Загора... Сигурен съм че няма да ти откаже съдействие... Все пак според мен за под 1000 лева ориентировъчна цена трудно ще намериш нещо което наистина да си заслужава и да върши работа за разнообразието от звуци които вие предполагам ще търсите... Това е моето мнение... Успех!!! Цитирай
Rudess_90 Отговорено Август 5, 2007 Отговорено Август 5, 2007 (Редактирано) А какво ще стане ако УФ8-то се кръстоса с това нещо: http://www.musicstore.de/is-bin/INTERSHOP....umpTo=OfferList Редактирано Август 5, 2007 от Rudess_90 Цитирай
Roevers Отговорено Август 5, 2007 Отговорено Август 5, 2007 А какво ще стане ако УФ8-то се кръстоса с това нещо: http://www.musicstore.de/is-bin/INTERSHOP....umpTo=OfferList Ще имаш сравнително евтина firewire карта, която обаче ще трябва да разнасяш все с клавиатурата Цитирай
CyberGene Отговорено Август 5, 2007 Отговорено Август 5, 2007 Rudess_90, не се отказа бе, момче Две теми отворихте с Петручи и останалите от тиътър-клана, хората ти дава съвети, ти обаче комплектоваш някакви неща, без изобщо да гледаш какви са, а просто крайната сума да се вписва в бюджета ти. Все едно да те пратят да купиш кола за 1000 лева, ти да купиш купе без двигател за 950 лева и с останалите 50 лева да си купиш накладки, просто щото за толкова стигат парите. Еми като питаш във форума, слушай какво ти приказват хората, вземи прочети малко в интернет спецификациите, кое какво е, не ги снаждай нещата само по цена. Цитирай
Rudess_90 Отговорено Август 6, 2007 Отговорено Август 6, 2007 хаха! Ми като незнам за т'ва питам. Тъся си клавир уе, и разсъждавам или питам като нз, мой да е смешно ам кфо да напрая Цитирай
CyberGene Отговорено Август 6, 2007 Отговорено Август 6, 2007 Гледай сега, свирка с 88 хамър клавиша и звуци, дето да ти вършат работа за тиътъризми под 3000 лева на старо (и 4000-5000 ново) няма да намериш. В най-добрия случай може да попаднеш на нещо за 2500 на старо, но ме съмнява силно. Ако вече имаш компютър, може да го ползваш за звуци и да вържеш към него тая МИДИ клавиатура, която си показал. Но като цяло е голяма играчка и не вярвам да се оправиш, като те гледам колко си неориентиран Така че моята препоръка е за момента да се ориентираш към синтезатори на старо със 61 или 76 меки клавиша. Такива има доста, колегите вече ти дадоха разни примерни модели в другата тема. Като задобрееш, повече. Успех! Цитирай
sting Отговорено Август 11, 2007 Отговорено Август 11, 2007 продавам m-audio keystation pro 88 има страшно много контроли цена 720 лв. ако ти трябва мастер клавир и можеш да си купиш някакъв модул например Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Август 11, 2007 Отговорено Август 11, 2007 Ми, като сме почнали да продаваме.. и аз продавам една Ямаха - DGX-505, мога да ти я дам много на далавера, ако си заинтересован. Питай Златния или някой друг, той ще ти каже, че доскоро Стрейнджърите репетираха с такава. Пък и можеш да я използваш като миди клавиатура.. xax Цитирай
Recommended Posts