Jump to content
Българският форум за музиканти

Търся си short scale акустична бас китара


Ivan Stoyanov

Recommended Posts

Здравейте! Отскоро се уча на бас китара, но поради няколко фактора, с които няма да ви занимавам си търся акустична бас китара с къса скала! Гледах по чуждестранни страници и открих, че има такива по 24~5 инча, но поне аз лично не намирам в БГ магазините такава китара! Ако някой е засичал някъде из нашите магазини, то моля да ми прати линк или да каже откъде може да се вземе физически, или каквато и да била полезна информация за намирането на такава китара! Благодаря ви предварително :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обикаляш онлайн за 15-20 минути сайтовете на дежурните БГ магазини Music Division, Musicworld, RockShock, muzikalen.bg, Factor, etc. И ако няма - в Германия сигурно има. Ако не държиш първо да го тестваш лично. Thomann, MusicStore, sessions... какви още бяха. Много има, от Чехия/Полша също може да се пазарува, Италия, Испания... магазини да иска човек в днешно време. Виж и в Reverb, разбира се. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предвид най-актуалните цени на куриерските фирми у нас, нивото на обслужване в нашенските магазини, и цените, единствения минус на пазаруването от чужбина е чакането за транспорт на стоките. Въпреки че ми се е случвало и от бг магазин да поръчам в понеделник и да получа чак в петък - същия срок като с поръчка от Германия. А в някои магазини и на поръчки за 1000+ лв пак аз си плащам и доставката...

Редактирано от Rezachka
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като цяло едно нещо не мога да разбера в музикалните магазини в БГ! Продавачите вътре (поне в тези, в които съм ходил) са ама много кисели, и в голяма част от тях като тотален новобранец задавам глупави въпроси, на които следва едно гледане в тавана, монотонни отговори, че еди кво си еди що си... И по този повод си поръчах от Томан... ще чакам, но каквото такова!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С риск да ти прозвучи грубо, ако всеки си гледаше работата като хората, най-вероятно и този форум нямаше да съществува или поне не в същия мащаб ... но за добро или зло никой не може да ни отнеме правото да си споделяме информация ... поне за сега. :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.