Jump to content
Българският форум за музиканти

Търся си short scale акустична бас китара


Ivan Stoyanov

Recommended Posts

Здравейте! Отскоро се уча на бас китара, но поради няколко фактора, с които няма да ви занимавам си търся акустична бас китара с къса скала! Гледах по чуждестранни страници и открих, че има такива по 24~5 инча, но поне аз лично не намирам в БГ магазините такава китара! Ако някой е засичал някъде из нашите магазини, то моля да ми прати линк или да каже откъде може да се вземе физически, или каквато и да била полезна информация за намирането на такава китара! Благодаря ви предварително :) 

Link to comment
Share on other sites

Обикаляш онлайн за 15-20 минути сайтовете на дежурните БГ магазини Music Division, Musicworld, RockShock, muzikalen.bg, Factor, etc. И ако няма - в Германия сигурно има. Ако не държиш първо да го тестваш лично. Thomann, MusicStore, sessions... какви още бяха. Много има, от Чехия/Полша също може да се пазарува, Италия, Испания... магазини да иска човек в днешно време. Виж и в Reverb, разбира се. :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Предвид най-актуалните цени на куриерските фирми у нас, нивото на обслужване в нашенските магазини, и цените, единствения минус на пазаруването от чужбина е чакането за транспорт на стоките. Въпреки че ми се е случвало и от бг магазин да поръчам в понеделник и да получа чак в петък - същия срок като с поръчка от Германия. А в някои магазини и на поръчки за 1000+ лв пак аз си плащам и доставката...

Edited by Rezachka
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Като цяло едно нещо не мога да разбера в музикалните магазини в БГ! Продавачите вътре (поне в тези, в които съм ходил) са ама много кисели, и в голяма част от тях като тотален новобранец задавам глупави въпроси, на които следва едно гледане в тавана, монотонни отговори, че еди кво си еди що си... И по този повод си поръчах от Томан... ще чакам, но каквото такова!

  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

С риск да ти прозвучи грубо, ако всеки си гледаше работата като хората, най-вероятно и този форум нямаше да съществува или поне не в същия мащаб ... но за добро или зло никой не може да ни отнеме правото да си споделяме информация ... поне за сега. :) 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.