Jump to content
Българският форум за музиканти

Ivan Stoyanov

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Ivan Stoyanov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Обществена Репутация

  1. Като цяло едно нещо не мога да разбера в музикалните магазини в БГ! Продавачите вътре (поне в тези, в които съм ходил) са ама много кисели, и в голяма част от тях като тотален новобранец задавам глупави въпроси, на които следва едно гледане в тавана, монотонни отговори, че еди кво си еди що си... И по този повод си поръчах от Томан... ще чакам, но каквото такова!
  2. Благодаря... В България "обиколих" и прозвъних може би всички възможности! Сега ще видя и във Реверб, дано излезе нещо
  3. Здравейте! Отскоро се уча на бас китара, но поради няколко фактора, с които няма да ви занимавам си търся акустична бас китара с къса скала! Гледах по чуждестранни страници и открих, че има такива по 24~5 инча, но поне аз лично не намирам в БГ магазините такава китара! Ако някой е засичал някъде из нашите магазини, то моля да ми прати линк или да каже откъде може да се вземе физически, или каквато и да била полезна информация за намирането на такава китара! Благодаря ви предварително :)
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.