Ivan Stoyanov Публикувано Февруари 1 Публикувано Февруари 1 Здравейте! Отскоро се уча на бас китара, но поради няколко фактора, с които няма да ви занимавам си търся акустична бас китара с къса скала! Гледах по чуждестранни страници и открих, че има такива по 24~5 инча, но поне аз лично не намирам в БГ магазините такава китара! Ако някой е засичал някъде из нашите магазини, то моля да ми прати линк или да каже откъде може да се вземе физически, или каквато и да била полезна информация за намирането на такава китара! Благодаря ви предварително :) Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 2 Отговорено Февруари 2 Обикаляш онлайн за 15-20 минути сайтовете на дежурните БГ магазини Music Division, Musicworld, RockShock, muzikalen.bg, Factor, etc. И ако няма - в Германия сигурно има. Ако не държиш първо да го тестваш лично. Thomann, MusicStore, sessions... какви още бяха. Много има, от Чехия/Полша също може да се пазарува, Италия, Испания... магазини да иска човек в днешно време. Виж и в Reverb, разбира се. 1 Цитирай
Ivan Stoyanov Отговорено Февруари 2 Автор Отговорено Февруари 2 Благодаря... В България "обиколих" и прозвъних може би всички възможности! Сега ще видя и във Реверб, дано излезе нещо Цитирай
Koobenot Отговорено Февруари 3 Отговорено Февруари 3 В Томан няма ли такива? Доставката до България е сравнително лесна. Цитирай
Rezachka Отговорено Февруари 4 Отговорено Февруари 4 (Редактирано) Предвид най-актуалните цени на куриерските фирми у нас, нивото на обслужване в нашенските магазини, и цените, единствения минус на пазаруването от чужбина е чакането за транспорт на стоките. Въпреки че ми се е случвало и от бг магазин да поръчам в понеделник и да получа чак в петък - същия срок като с поръчка от Германия. А в някои магазини и на поръчки за 1000+ лв пак аз си плащам и доставката... Редактирано Февруари 4 от Rezachka 1 Цитирай
Ivan Stoyanov Отговорено Февруари 5 Автор Отговорено Февруари 5 Като цяло едно нещо не мога да разбера в музикалните магазини в БГ! Продавачите вътре (поне в тези, в които съм ходил) са ама много кисели, и в голяма част от тях като тотален новобранец задавам глупави въпроси, на които следва едно гледане в тавана, монотонни отговори, че еди кво си еди що си... И по този повод си поръчах от Томан... ще чакам, но каквото такова! 1 Цитирай
Koobenot Отговорено Февруари 5 Отговорено Февруари 5 С риск да ти прозвучи грубо, ако всеки си гледаше работата като хората, най-вероятно и този форум нямаше да съществува или поне не в същия мащаб ... но за добро или зло никой не може да ни отнеме правото да си споделяме информация ... поне за сега. Цитирай
Recommended Posts