zanev 70 Публикувано Юни 14, 2007 Share Публикувано Юни 14, 2007 Здравейте на всички . Дойде време и за Rock Jam 6 ... мина месец и повече от Rock Jam 5 и ето - новия е на ход . Постарал съм се да изчистя максимално парчето от ненужни сложнотии , има по малко и хеви и хард и полъх от 80-те и тук таме прог навеи ..... както и да е де , надявам се да съм се справил и да ви дойде музата за свирене след като го чуете . Парчето е около 4 минути и както обикновено пускам два варианта - единия със малко солово интро , а другия само с ритъм китари като не е проблем ако някой иска да пусна вариант без никакви китари - само да се обади . Ето варианта с интрото http://media.putfile.com/Rock-Jam-6-with-solo- а това е вареанта без него http://media.putfile.com/Rock-Jam-6-without-solo- . Между другото се оказа че 1. за да теглиш файлове от Путфайла трябва да си регистриран и 2. да си активирал регистрацията си преди теглене в смисъл ако случайно си чистил компа си както аз направих и не ми даваше да тегля преди да влезна отнова с паролата и т.н. , това го пиша в случай ако някой още се чуди дали и как може да се теглят файлове от Путфайла - ами може ...... ОК .... ами това е , пожелавам приятно бичене дето се вика пък и ако някой синти майстор се включи да избичи някое соло в Джордан Рудес стил хич няма да се обидя .... тъй де ..... Цеко .... между другото китарите са изцяло записани с Amplitube 2 .... нещо в последно време взе да ме вдъхновява повече от Ревалвера ...... ама знае ли човек ..... малко зъскат повече но по истински звучат ..... или пък на мен така ми се струва .... може и да бъркам ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Юни 14, 2007 Share Отговорено Юни 14, 2007 Суперб А вариант на трака без ритъм китари? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юни 14, 2007 Share Отговорено Юни 14, 2007 На мен много ми хареса и което е по-важното - досвири ми се. Малко сложно ми се вижда като за мен, но довечера мисля да пробвам нещо и ако случааааайно излезе нещо смислено може да се излъжа да го постна... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zanev 70 Отговорено Юни 14, 2007 Автор Share Отговорено Юни 14, 2007 Ето и вариант без китари http://media.putfile.com/Rock-Jam-6-no-guitar , synchu както казах свиркате и готово .... айде със здраве . Цеко Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Юни 14, 2007 Share Отговорено Юни 14, 2007 ^//оффтопик Мерси ... Добре е да четем всичко ...ама някои не сме толко' внимателни Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Юни 14, 2007 Share Отговорено Юни 14, 2007 Mного яко звучи,ще гледам скоро да врътна нещо,ама вероятно ше е другата седмица ,защото в момента ми ремонтират апартамента и направо е лудница. п.п.Много добро свирене и готин саунд Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlueZone Отговорено Юни 14, 2007 Share Отговорено Юни 14, 2007 Абе Цеко, ти сам си си мафия бе братче...пак изкърти рибата Ще ми се да направя нещо, ама ще пропусна този път по технически причини. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hatered Отговорено Юни 14, 2007 Share Отговорено Юни 14, 2007 Лелей разцепва ! Направо да ти се допее някакъв текст на фона на тва парче! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zanev 70 Отговорено Юни 14, 2007 Автор Share Отговорено Юни 14, 2007 .... може .... що не .... може и да се пее .... е който може де - аз там предпочитам да съм пас , гриф трябва да има дето се вика .... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Telerig Отговорено Юни 15, 2007 Share Отговорено Юни 15, 2007 Евалата Цеко - мафия си си наистина брат! ))) предния път изтървах ама на тоя му се наточих...да видим кога ше успея да драсна някоя писта да вкарам настроение...евалата тоя амплитюб добре бръмчи! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fashion Отговорено Юни 16, 2007 Share Отговорено Юни 16, 2007 Ето една проба с новата китара: Тук Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Юни 16, 2007 Share Отговорено Юни 16, 2007 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ho6imin Отговорено Юни 16, 2007 Share Отговорено Юни 16, 2007 Много гот! Сподели каква е новата китара и какъв е чейна! Цеко пак е заформил здрав джем!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fashion Отговорено Юни 17, 2007 Share Отговорено Юни 17, 2007 Fender American Special HSS -> Boss GT-8 -> Creative Audigy -> Cubase3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Юни 17, 2007 Share Отговорено Юни 17, 2007 Парчето е адски добро , чак ми беше жал като мазах отгоре, но не се сдържах, много ми се участваше ДЖЕМ6 Извинете ме за не доброто качество на записа(то не че и свирнята ми е по качествена де... ). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts