ecmjazz Публикувано Март 30, 2005 Share Публикувано Март 30, 2005 (Редактирано) Ето едно парче и от мен: http://free.data.bg/ecmjazz/mysong/Drum'n'Bossa.mp3 Стила е някакъв микс от латино-джаз (боса нова), електро-джаз, ембиънт, и съвсееем малко дръм ен бейс. Реализирано е 100% миди като половината неща са свирени от клавиатурата на един Роланд-синт а останалите - от РС-клавиатурата и после са дооправяни в секвенсера. Може по тая причина да звучи малко изкуствено, но като го пипна още ще стане по-добре, а като го запиша с жив саксофонист и тромпетист съсвсем ще заспи. Редактирано Март 30, 2005 от ecmjazz Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Topsun Отговорено Март 30, 2005 Share Отговорено Март 30, 2005 (Редактирано) всичко гот.има идея в парцала,но мирише малко на кебапчета. P.S.надявам се да не се впрягаш от това което казвам,но наистина ми избива на кръчма,а това ме кара да ти кажа едно наздраве Редактирано Март 30, 2005 от Topsun Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Март 30, 2005 Share Отговорено Март 30, 2005 (Редактирано) аз пък не можах да го заредя п.с. редактирах за да съм в тон с постовете Редактирано Март 30, 2005 от jFog Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kitaratapesho Отговорено Март 31, 2005 Share Отговорено Март 31, 2005 готино е, мен ми хареса, електронна босичка, много приятно парче. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ecmjazz Отговорено Март 31, 2005 Автор Share Отговорено Март 31, 2005 Topsun, гле'й сега, имайки пред вид, че парчето аз съм си го смесвал и мастерирал в къщи да не ти казвам на какви колони, е нормално звука да не е много на ниво. Останалото е въпрос на музикална култура и усет, каквито би трябвало да имаш, при положение, че пишеш такива "разтропани" неща.. jFog, ако не можеш да сваляш от data.bg е нормално да не можеш да го изтеглиш. Иначе при мен няма проблем а и знам за доста хора, които са го теглили и също нямат проблем.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Topsun Отговорено Март 31, 2005 Share Отговорено Март 31, 2005 нещо не вкючвам кво искаш да ми кажеш.за звук не ти говоря,по скоро за стил.както искаш го разбирай,просто си казавм мнението. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ecmjazz Отговорено Март 31, 2005 Автор Share Отговорено Март 31, 2005 kitaratapesho, благодаря за мнението! Topsun, к'вото исках да го кажа, го казах, но щом не разбираш - забрави.. Благодаря за мнението и на тебе! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Putniq Bega4 Отговорено Март 31, 2005 Share Отговорено Март 31, 2005 доста приятно... защо не си вкарал и солце на баса? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ecmjazz Отговорено Март 31, 2005 Автор Share Отговорено Март 31, 2005 Благодаря! Ми де да знам що не съм вкарал - май много претрупано ше стане щото има соло и на сакса и мини-соло на тромпа, а и както споменах е миди-реализация, ама като си купя по-хубав бас може да пробвам нещо такова. Благодаря за съвета все пак! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
boogerman Отговорено Април 1, 2005 Share Отговорено Април 1, 2005 парчето е много готино... кефи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ecmjazz Отговорено Април 1, 2005 Автор Share Отговорено Април 1, 2005 ако някой има проблем със свалянето мога да го пратя по мейл, само да ми пусне един пм. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Април 3, 2005 Share Отговорено Април 3, 2005 Не знам дали съм уцелил правилното настроение да го слушам това, но ще си кажа: Това е НАЙ-ЯКОТО парче, което съм чул от всичко живо във форума. Хем няма жици (аз като няма жица - трия ). Обаче това направо ме размаза като гъши пастет. Рулираш ecmjazz, рулираш!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ecmjazz Отговорено Април 4, 2005 Автор Share Отговорено Април 4, 2005 Благодаря, благодаря!!! :hello: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ronia Отговорено Април 4, 2005 Share Отговорено Април 4, 2005 ако някой има проблем със свалянето мога да го пратя по мейл, само да ми пусне един пм. тенкс, че ми го пусна - едва днес го чух и страшно ме изкефи! и то като... маниер нещо друго правили ли сте? хайде пусни още, аз съм фен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CyberGene Отговорено Април 4, 2005 Share Отговорено Април 4, 2005 Има идея в това парче, но ти сам си знеш основния недостатък - синтетичните брасове! Особено саксофонът е изключително дразнещ такъв изкуствен... На мен заради това също ми създава леко кебапчесто настроение. Ако е истински, щеше да е коренно различно. Освен това може би на някои места импровизацията на сакса е малко... като че ли хаотична, звучи ми много изкуствено и все едно е компютърно генерирана, това е от 2:42-3:04. Но го приеми това като позитивна критика. Знам, че никой не обича да му се прави критика, обаче иначе няма да се научим, нали Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts