Vlado_Abroad Публикувано Май 22, 2007 Публикувано Май 22, 2007 (Редактирано) Някои от вас може и да си спомнят като пуснах преди време 2 песни,на които записах китарите за един мой приятел и страхотен мозък Майк Бърт.Ами ето и още едно от парчетата,казва се Invincible и може да го чуете ТУК.Записано през един стар Маршал набузен до дупка за драйв и крънч частите и един стар Фендер Туин за чистите, със БУдда уа-педал и нек'ъв стар Бос октавер на места.Дано ви изкефи. Владо П.П. Много се кефя на бас солото на тоя изрод дет свири на сешън-а. Редактирано Май 22, 2007 от Vlado_Abroad Цитирай
zanev 70 Отговорено Май 22, 2007 Отговорено Май 22, 2007 Много харно и някак в дабрия смисъл улегнало .... с приятен ретро привкус ..... абе това е нещото което най се доближава според мен до понятието клубна музика .... само дето тъдява такива клубове нещо няма .... както и да е , Владо много яко се е получило , пък и не на последно място ти както обикновено си на висота - браво дето се вика ...... а поздрави и басиста -и той много добре го дава . Цеко Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Май 28, 2007 Автор Отговорено Май 28, 2007 Цеко,мерси много за милите коментари,ще ми се да имаше повече ценители като тебе,но уви!Давам последно рамо на тази тема и ако никой не проявява интерес (както и изглежда БТВ) ще я изтрия.Наздраве Владо Цитирай
Valserp Отговорено Май 28, 2007 Отговорено Май 28, 2007 Не я трий, уа, чак сега я забелязах Не е моя стил музика, но определено ме кефи как е направено. Клубна музика на макс, с доста професионално звучене(по мое непрофесионално мнение). Цитирай
kolio_k Отговорено Май 28, 2007 Отговорено Май 28, 2007 И аз чак сега забелязах темата.Много готино парче,супер кадърно барнато и изсвирено. Браво Владо,много работа си хвърлил и все добра . п.п.Китарните саундове(както и басовите) са много яки.Също басиста ви е супер як,специални комплименти Цитирай
Geo Отговорено Май 29, 2007 Отговорено Май 29, 2007 Наистина страшно кефи.Отвсякъде е барнато супер!Владо-както винаги Велик!Басистът свежар! С две думи много добро! Цитирай
buto Отговорено Май 29, 2007 Отговорено Май 29, 2007 Тук където живея имам една група ,мои близки приятели , су6тя стил , но в интерес на истината аз настръхнах. Страхотни сте !!! Нямам думи . В много голям възторг . Радвам се 4е мога да се изфукам с такъв голям Бг. китарист . Бъдете жив и здрав . Пожелавам ви от все сърце УСПЕХИ . Цитирай
tocata Отговорено Май 30, 2007 Отговорено Май 30, 2007 (Редактирано) MHOГО ЭДРАВО СВИРЕНЕ, ПЕСЕНТА Е УБИЕЦ!!! Евала баце страшна банда Редактирано Май 30, 2007 от tocata Цитирай
don_pepinio Отговорено Май 30, 2007 Отговорено Май 30, 2007 Ехааа супер!!!Много е свежарска песента,пък за свиренето няма какво да говорим... Цитирай
разбойник Отговорено Май 31, 2007 Отговорено Май 31, 2007 Какви ги говорите, басът не е добър, а е лудница направо!!!! Браво, Владо, браво банда! Пример за това че има само два вида музика - добре и лошо изсвирена! Цитирай
yamaha Отговорено Май 31, 2007 Отговорено Май 31, 2007 Много 'фънки' звучи....и жиците са яки. ...само не знам що при мен излиза моно... Цитирай
DeathZone Отговорено Юни 3, 2007 Отговорено Юни 3, 2007 ЛУДНИЦА!!!! Вече го слушам всеки ден , като ходя на работа с колата. Напомняма ми Richie Kotzen, като настроение.... пък аз умирам за такава музикаааааааа .... Все така да ни радваш ПАЛАВНИКО !!!! )))))))) Росен оооопсс забравих звука е мнооооого истински ....... Цитирай
Recommended Posts