Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

При мен си се отварят и без да си влизам с регистрацията.даже си свалих някои неща.Благодаря за мидитата!

• Отговори 724
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Колеги кажете няколко хубави бленди(например и гайдакавал) за па50,да си направя няколко хубави.Само да ми кажете поред кои инструменти са подредени  едно върху друго и кои от тях са активно пуснати.А ако имате готови хубави също ще се радвам да ми ги изпратите на емаил: trader1990@abv.bg.

Отговорено

търся ритми за хора,чалга,албански,румънски...за кръчма моля кажете някоя страница за безплатно сваляне на MIDI..благодаря предварително  :)

ако може сайтовете на емил: tsvetan.ivanov@mail.bg

Отговорено (Редактирано)

Поздрав на всички. :thumbs_up:  Много ми прави впечатление това,че всеки пише тука само за да иска някои ритми или звуци. <_< Всички от скоро  с клавири и т.н.Няма ли да е по-хубаво ако има повече хора които да споделят повече "имфо" със страшната тълпа :surprise:   (искащи) Имам  много да кажа  на тези :butcher:  ,но по-добре да не казвам нищо .Ето още един: - турски сет        :jazzband:  :punk_guitar:  :Piano:    

- стил сет         

- ритъм сет                            

- ванко.сет    

- корг.роланд.джем.сетове

- наско.сет

Отново публикувам моя Skype:  asan.onbashi   -За колеги и музиканти които имат  актуални сетове  за корг :hooray:  ,не за такива дето са  купили клавирите  скоро или са си изтъркали всичко  по погрешка :slap:  и смятат само да искат!!!

Желая весели празници на всички.

koleda_ill2_big.jpg 

Редактирано от asan79onbashi
Отговорено

Здравейте и честита Коледа на всички.Имам от скоро па 50 но информацията в нея не ми харесва.Разполагам с актуални сетове за па 800.Пратете ми,ако е възможно някой актуален сет за па 50 с хора,кючеци и други кръчмарски ритми.Мога да ви пратя всичко с което разполагам.Мейла ми е e0899010020@abv.bg

Благодаря Ви!!!

• 2 weeks later...
Отговорено

Пичове за много години. 

Направо съм потресен ... днес писах на няколко човека, които си продават синтезаторите от продавалника да разменим информацийка и останах потресен - всички на които им писах ми пращат съобщения с цените на сетовете си. Все едно сме стадо маймуни борещи се за поредният банан... А съм сигурен, че те са членове на този форум и са търсили тук въпросната информация. Просто нямам коментар, наистина...

Отговорено

Пичове за много години. 

Направо съм потресен ... днес писах на няколко човека, които си продават синтезаторите от продавалника да разменим информацийка и останах потресен - всички на които им писах ми пращат съобщения с цените на сетовете си. Все едно сме стадо маймуни борещи се за поредният банан... А съм сигурен, че те са членове на този форум и са търсили тук въпросната информация. Просто нямам коментар, наистина...

Да бе да.Какво ти е потресаващо?Всеки уважаващ себе си музикант трябва да си пази авторските неща.Смятам ,че е доста нахално да притесняваш хората и да пишеш  такива постове за тях.Ето пример за това колко пари струва един сет, разгледай  добре флашовете и цените!   Цък

Отговорено

Така е, но се съмнявам всички да са си правили сетовете сами ... Все ще има някой "подарен" сет нали ? А и аз не искам безплатно, а да разменим малко информация ...

По тази логика всеки начинаещ клавирист, който иска информация да си проготвя 500 кинта да му изпращам всичките си 30 сета :)

Отговорено (Редактирано)

Абе ясно на къде биеш.Едно е да помогнеш на начинаещ  клавирист като му предложиш някви що годе сетчета,друго е да говорим за истински сет :ok:  и да  държиш да го получиш безплатно. :nono: В България важи закона за авторско право.Но наистина съм съгласен,че не е престъпление да се иска стига да не се нарушава добрия тон.

Поздрави за всички посетители но  форума :thumbs_up:

>>>>  Малко сетове >>>>>>> :   :punk_guitar:  :Piano:  :jazzband:

LUDIA PA800.SET.rar

MECHOO.SET.rar
VANKO.SET.rar

NASKO.SET.rar

bulgarian set.zip

PA800_AYBEK-TOSUN.SET.rar

2013 pa 800 khayouch.SET.rar

hit set korg pa 50.zip

Sudo set pa50,60,80.zip

korg-roland-gem.rar

STRASHO.rar

pasha set- pa800.set.rar

Korg.rar

Редактирано от asan79onbashi
Отговорено (Редактирано)

Колега Асанe,

Разполагаш ли със сетове за KORG Pa 500 - професионално изпипани специално за този клавир?

Писал съм и по-рано по въпроса, но....глас в пустиня. Ето жокер:

Гледам, имаш под ръка доста материал, но въпросът ми е конкретен. 

Редактирано от Goshev
Отговорено

Подкрепям Елфиша.Аз като начинаещ,свирещ в нас за кеф да взема да давам пари за стилове ли?!Не ми се връзва.Освен това не коректно да искат пари,ако самите те не са дали.

Отговорено

Мисля,че съм дал много  сетове за всички и не съм стъпил на  гушата на никого да го принуждавам.Споменавам го за  онези които имат възможност и желание да се  сдобият със  хубав и качествен сет.Всеки желаещ да закупи  хубаво имфо да ме потърси.Освен всичко давам и доста сетове   безплатни.Поздрави на  всички посетители на единствения качествен форум за музиканти у нас.Поздрав и на всички приятели с които вече се знаем и които вече  ползват от моите сетове! :band1:  :jazzband:

Отговорено

Да дал си за което имаш благодарности.Някои неща тръгват на кат 2000.Ще ги прегледам като се прибера от работа.

Отговорено

Колега Асанe,

Разполагаш ли със сетове за KORG Pa 500 - професионално изпипани специално за този клавир?

Писал съм и по-рано по въпроса, но....глас в пустиня. Ето жокер:

Гледам, имаш под ръка доста материал, но въпросът ми е конкретен. 

Да имам много хубав сет за  па 500 и 600 но се разколебавам дали да продавам защото после всеки препродава :secret: .Освен всичко мога да изработя сет за  всеки  корг според възможностите на клавира по избор :hooray: .Слушаш и избираш от други  супер сетове.Примерно харесаш си  някои стил- добавяме го :jazzband: ,харесаш някои звук(бленда)-добавям я :virtuoz: . По този начин мога да подредя сета със  почти всичко по избор.Ритми,бленди,барабани като при това всичко се избира от клиента в негово присъствие.Най-добре на място ,при мене.Може и през скаип.Но се разколебавам вече  поради  глобализиращи причини :excl: .Един сет веднъж напуснал ме  после се клонира и копира и препродава  стотици и хиляди пъти :crying:  Изработвам бленди уникати със  пич по желание примерно на  питч бенд  X-какво и колко  и на питч бенд Y-какво и колко да се сложи,какви филтри да има  осцилатора,LFO-кькво и колко,EXSTERNAL пожелание.Колко атака ,колко вибрато на  блендата и колко на  питч бендера,дали  монотонка или  политонка,легато пожелание.Изработвам  бленди-терци,всички тоналности(минор,мажори)и всякакви инструменти. Могат да  бъдат на  узер 1, 2и 3,4 за по-големите модели  или  на узер ДК пожелание.Пример:Акордеони,кавали,китари,зурни,кемпи,сакс и всякакви други.Изработвам семпли  миксирани  от няколко, а също и миксирани бленди  примерно акордеон +кавал+сакс+стрингс,микса може  да  съдържа до  10-15 дори 16 звуци.Мога да направя бленда която  като свириш по слабо на  клавиатурата  да е  кавал като  натиснеш  по-силно да стане  сакс. Възможностите са  безкрайни  но зависят от  възможностите на  клавира и неговия конкретен модел.Но най-важното да  спомена че всичко  това  може да се случи  ако  на мене  ми  изнася.Като  влезнеш в някои магазин продукти  и стоки  много но  всичко си има  цена.Всеки трябва  да  знае   какво иска и колко струва и  може ли да си го  позволи,Не може  да  влезеш някъде  и  това колко,онова колко, може  ли така, може  ли  онъка и да се  прави на критик или казано просто влизаш  за да  пазаруваш  а не  да гледаш и да  питаш.

Благодаря за  вниманието и поздрави на всички музиканти (професионални и любители),всички посетители на сайта и целия  поддържащ екип на  сайта и админи."За много години" и живи  здрави,благодаря!

korg-pa800-179212.jpg