tony78 Отговорено Ноември 18, 2017 Отговорено Ноември 18, 2017 Здравейте колеги.днес си закупих корг па 300 и понеже не съм работил с такъв клавир а само с роланд.дадоха ми флашка със сетове и ще помоля някой който е работил с тоя модел корг,да ми обясни стъпка по стъпка как да си кача сета в клавира.благодаря предварително 1.Намираш папка на която пише "нещо си".set 2.Като си на папката натискаш Load и чакаш да зареди сета. Това е :-) 1 Цитирай
yamaha Отговорено Ноември 18, 2017 Отговорено Ноември 18, 2017 Страница 170 от мануала не върши ли работа? 1 Цитирай
Lorimar Отговорено Ноември 18, 2017 Отговорено Ноември 18, 2017 Здравейте колеги.днес си закупих корг па 300 и понеже не съм работил с такъв клавир а само с роланд.дадоха ми флашка със сетове и ще помоля някой който е работил с тоя модел корг,да ми обясни стъпка по стъпка как да си кача сета в клавира.благодаря предварително Привет! Не се обиждай, но защо си взел тази Китайска доста орязана пластмасарка, а не нещо по класно? Цитирай
danteboy Отговорено Ноември 18, 2017 Отговорено Ноември 18, 2017 Здравейте колеги.днес си закупих корг па 300 и понеже не съм работил с такъв клавир а само с роланд.дадоха ми флашка със сетове и ще помоля някой който е работил с тоя модел корг,да ми обясни стъпка по стъпка как да си кача сета в клавира.благодаря предварително 1.Намираш папка на която пише "нещо си".set 2.Като си на папката натискаш Load и чакаш да зареди сета. Това е :-) Благодаря колега Цитирай
danteboy Отговорено Ноември 18, 2017 Отговорено Ноември 18, 2017 Страница 170 от мануала не върши ли работа? Благодаря колега Цитирай
danteboy Отговорено Ноември 18, 2017 Отговорено Ноември 18, 2017 Здравейте колеги.днес си закупих корг па 300 и понеже не съм работил с такъв клавир а само с роланд.дадоха ми флашка със сетове и ще помоля някой който е работил с тоя модел корг,да ми обясни стъпка по стъпка как да си кача сета в клавира.благодаря предварително Привет! Не се обиждай, но защо си взел тази Китайска доста орязана пластмасарка, а не нещо по класно? Привет.не се обиждам,но с такива ресурси имам за момента,а и я взех на доста хубава цена.по нататък може и да си взема и нещо по класно 1 Цитирай
danteboy Отговорено Ноември 20, 2017 Отговорено Ноември 20, 2017 Здравейте колеги.днес си закупих корг па 300 и понеже не съм работил с такъв клавир а само с роланд.дадоха ми флашка със сетове и ще помоля някой който е работил с тоя модел корг,да ми обясни стъпка по стъпка как да си кача сета в клавира.благодаря предварително 1.Намираш папка на която пише "нещо си".set 2.Като си на папката натискаш Load и чакаш да зареди сета. Това е :-) Благодаря колега Цитирай
skostadinov Отговорено Декември 26, 2017 Отговорено Декември 26, 2017 Здравейте, използвам Midi Keyboard и OMB 11 на Macbook Pro, но когато стартирам Български стилчета от тип 7/8, при fill имам време в което нищо не се изплънява. Може ли някой да ми каже от какво може да е, и как може да се справя с проблема? Цитирай
ilko tasev Отговорено Декември 27, 2017 Отговорено Декември 27, 2017 Здравейте, използвам Midi Keyboard и OMB 11 на Macbook Pro, но когато стартирам Български стилчета от тип 7/8, при fill имам време в което нищо не се изплънява. Може ли някой да ми каже от какво може да е, и как може да се справя с проблема? Отиваш на Window-->Style Editor и почваш да прослушваш в коя вариация, кой трак, какво пропуска, колко такта е, размер, всичко ... Най-лесният начин да попълваш празнините е да импортваш работещи тракове или направо цели вариации. През ОМВ 10 може да си ги изсвирваш, не помня дали става през 11. Загубено време ще е.Това са Ямаха-стилове, най-добре си потърси работещи, има хиляди. Цитирай
skostadinov Отговорено Декември 27, 2017 Отговорено Декември 27, 2017 Реално, на мен ми трябва само един определен стил да се преработи, защото главно него ползвам, защото звучи по като за маса. Ако някой се навие да помогне, ще съм му много благодарен Весели празници! Цитирай
ilko tasev Отговорено Декември 28, 2017 Отговорено Декември 28, 2017 Реално, на мен ми трябва само един определен стил да се преработи, защото главно него ползвам, защото звучи по като за маса. Ако някой се навие да помогне, ще съм му много благодарен Весели празници! Дай да го чуем, качи го някъде или го пусни на поща.Моят имейл е ilian_tasev@abv.bg Цитирай
skostadinov Отговорено Декември 28, 2017 Отговорено Декември 28, 2017 Изпратих стила. Пуснал съм два който е по-удобен този. Благодаря. Цитирай
ilko tasev Отговорено Декември 28, 2017 Отговорено Декември 28, 2017 Изпратих стила. Пуснал съм два който е по-удобен този. Благодаря. В този линк съм дал достъп до разни неща от стиловете.Направих папка SKostadinov там сложих един парт Fill In AA и съм го лепнал към твоите столове.Вече са 4.Прослушай новите варианти, дано съм разбрал какво искаш да постигнеш, защото не е само спирането на брейковете.Има много работа по тях.Както предположих това са конвертирани от КОРГ или Роланд и трябва всичко да се редактира. Загуба на време е.Виж в папката ЯМАХА на линка, който съм пратил, избери си нещо готово. Цитирай
skostadinov Отговорено Декември 31, 2017 Отговорено Декември 31, 2017 Благодаря много! Точно това ми трябваше Цитирай
asan79onbashi Отговорено Януари 5, 2018 Отговорено Януари 5, 2018 Търся колеги със добри български сетове.Грабват интересът ми добрите и съвременни саундове и барабани.Предлагам да разменим имформация с желаещите.Разполагам с голямо количество сетове за корг па серия клавири.Разменям в много сайтове,групи но отдавна не намирам нещо ново и стоиностно като звук.Попадам на сетове с едни и същи звуци и стилове.Ще се радвам да разменя имформация със хора като мен Цитирай
Recommended Posts