Jump to content
Българският форум за музиканти

stoqn shaikov

Members
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About stoqn shaikov

 • Rank
  Навъртащ се
 • Birthday 06/11/1981

Previous Fields

 • Инструмент
  KORG PA3xLe

Contact Methods

 • AIM
  bertone407
 • Website URL
  http://www.megamixstudio.webs.com
 • ICQ
  0
 • Skype
  bertone407

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Смядово

Recent Profile Visitors

435 profile views
 1. Здравейте на всички! Дълго време ползвах Digitech workstatio EX, но в един момент стана проблем с захранването и се ресетна вокалиста. Всичко му работи но се затриха USER програмите а в БГ без тях наникъде. Идеята ми е следната, ако някой работи с подобен модел и е възможно да сподели syx. файла който се генерира от MIDI OUT /файл на който са записани текущите узери мажори/хидхжас/ минор, и т.н. ще съм благодарен. Ако някой е в състояние да помогне - трудът се заплаща, няма проблем от моя страна. Поздрави!
 2. stoqn shaikov

  <!> Всичко за PА сериите на Korg

  Здравейте, аз притежавам PA3X Le и мога да споделя че си заслужава парите. Като се настой добре звучи добре, независимо че не е предпочитания модел на KORG в България, ще добавя че компромис с добрия саунд, и елегантния дизайн не е направен, всичко е на ниво. За повече инфо колеги питайте подробно може и по телефона - 0885554419, 0899221711, Стоян.
 3. здрасти колега! И аз имам дългогодишен опит при външно и вътрешно озвучаване и общо взето проблемите са подобни. Да ти споделя имал съм такъв тип проблем с музиканти нямащи представа за закъснителната линия и всички съпътстващи ядове. Но, но такъв ни е занаята налага се да имаме среща с всякакъв тип хора, профи музиканти, любители и мераклии дето много разбират че и акъл дават. Та карай напред и да не ти пука! поздрави!
 4. stoqn shaikov

  Usb floppy emulator

  Така готово ето тук е решението на проблема при Roland G600 https://tastiere.wordpress.com/2014/07/22/sostituire-lunita-floppy-disk-di-roland-e-86-con-un-lettore-di-memorie-flash-usb/ с тази разлика че лентовия кабел трябва да се постави обратно на снимката! И готово!
 5. stoqn shaikov

  Usb floppy emulator

  Здравейте на всички! Пак проблем, за н-ти път... В момента имам два модела при мен емулатори съвместими с Roland G600, всичко съм изпълнил както се вика по книга но G600 така и така не вижда файловете от виртуалните 100/1000 дискети. Ако някой има идея или притежава тайната да я сподели, пък ако е нужно се плаща, черпи и т.н. Поздрави!
 6. stoqn shaikov

  Някой навит Korg pa manager

  търсите ли още един?
 7. Разбира се, при добро желание някой път и само с лаптопа и микрофон става.....
 8. Колеги тази игра с лаптопа и клавира си струва, тъй като има достатъчно VST в повечето случай и standalone версии който са перфектни за Live или в Студио........и най хубавото в случая че, не е задължително да имате инсталиран DAW на машината си, повечко рам по здрав процесор и дай боже добра звукова карта и нямате никакви проблеми с каквито и да е било семпли. От доста години свиря освен с клавира и с лаптопа" до преди да си вземе хардуерен семплер, но и сега продължавам да ползвам VSTi!
 9. Задължително поне 2 пъти годишно и естествено всичко си е наред..........
 10. stoqn shaikov

  Премиера - Korg PA900!

  Хубава машина!
 11. stoqn shaikov

  Корг па500

  ne iztril si go
 12. stoqn shaikov

  Awave studio 10.5

  Здравейте на всички! Случайно ми се налага да ползвам тази програма Awave studio 10.5 но без reg. file няма ка да тръгне нормално да работи а за тази цел хората искат едни $129:95 нали ....ако някой се е сблъсквал с този проблем, моля нека да помага!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.