Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 724
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Линковете за стилове и мидита, които съм дал в дата.бг не работят.

И къде ще си ги търся сега. Имаше доста неща за ямаха....Всъщност си търся само стилове.Не ми е приятно да изпозвам мидита.

Отговорено (Редактирано)

Здравейте колеги,

Рекох да си променя името на един стил и само това направих....

Та стила го имам ама само името е останало.....

Та търся кънтри стил. Имам други кънтрита, ама такова нямам вече.

Моля кой каквото кънтри има да ми праща. Дано го намеря.

Стила е  примерно като дрънкане с китара, демек ритъма на

Щурците "ВеселинаВеселинамоя весела душа. полунощ отдавна мина, полунощ отдавна мина, да се любиме в нощта. и т.н.

Или "Богатство" на група Тангра

Беше много як и изпънат стил. Едва ли ще мога да си го направя сам.

Много добре го обясних.....май!!! :blush: 

Редактирано от rettere
Отговорено

Линковете за стилове и мидита, които съм дал в дата.бг не работят.

И къде ще си ги търся сега. Имаше доста неща за ямаха....Всъщност си търся само стилове.Не ми е приятно да изпозвам мидита.

https://1drv.ms/f/s!Avvo4SJvd8ouhkbqYu-91YFuoETO

Виж този линк дали е удобен, това е OneDrive

Отговорено

От фабричните стилове има хубави балади в такъв размер 6/8, ще проверя в моя клавир дали съм зареждал такива допълнително :)

• 2 weeks later...
Отговорено

Здравеите колеги! 

току що си купих YAMAHA DX11 но имам нужда от бленди. Нямам представа как се правят и бих помолил някои за съвет. Или от къде мога да закупя карта ако някои продава. Благодаря ви! 

Отговорено

Здравеите колеги! 

току що си купих YAMAHA DX11 но имам нужда от бленди. Нямам представа как се правят и бих помолил някои за съвет. Или от къде мога да закупя карта ако някои продава. Благодаря ви! 

Нали знаеш, че като си търсиш саунди за клавира, може да ползваш и библиотеките за модула (TX81Z)...

Отговорено

Здравейте колеги, искам да помоля ако някой има малко инфо за корг па80 и е с добро сърце да прати на скайп (martincho.marcev). Благодаря предварително и да кажа,че информацията изцяло я използвам в домашни условия (уча се), и гарантирам че няма да бъде разпространена. Поздрави :)

Отговорено

Здравейте колеги, искам да помоля ако някой има малко инфо за корг па80 и е с добро сърце да прати на скайп (martincho.marcev). Благодаря предварително и да кажа,че информацията изцяло я използвам в домашни условия (уча се), и гарантирам че няма да бъде разпространена. Поздрави :)

Пуснал съм ти покана в Skype, да ти изпратя сетове за ПА 50-60-80  :)

Отговорено

Здравеите колеги! 

http://www26.zippyshare.com/v/9RD91mX9/file.html

Отговорено

Здравейте колеги.днес си закупих корг па 300 и понеже не съм работил с такъв клавир а само с роланд.дадоха ми флашка със сетове и ще помоля някой който е работил с тоя модел корг,да ми обясни стъпка по стъпка как да си кача сета в клавира.благодаря предварително