qw1as2zx3 Отговорено Май 24, 2016 Отговорено Май 24, 2016 Така е трябва да се внимава какво се зарежда в клавира понеже понякога няма съвместимост и ако не си в час какво може и какво не,по-добре питаи и се осведоми какво и от кого може да лоадваш иначе Аз съм със па 4 и пак не зареждам безразборно каквото и да е.Глобал се зарежда от сет от същия модел корг. Ема колега аз други сетове освен неговите не съм зареждал на клавира си и моите сетове.. Доверявам му се защото ми е от по ближните приятели и колеги и знам че неговите сетове няма да ми навредят на клавира. Само мой и негови сетове на друг не съм качвал и досега никога съм нямал проблеми с негов сет не знам сега защо така се получи. Прати ми го каза ми че имало нови негови стилове и бленди направил си ги е човека и ми прати да ги разгледам но този път нещо не тръгват а на стария му сет от миналата година си върви както трябва. Проблеми с моя клавир до сега съм нямал да не чува дявола и винаги си е работел като по вода всичко тип топ и други сетове да качвам така безразборно както бяхте споменали че не трябва да се прави никога не съм качвал и няма и да качвам това ми е пределно ясно ! Ако нямате отговор как да го оправя здраве да има сетове винаги може да си направя .... Поздрави ! :) Цитирай
Губерков Отговорено Май 25, 2016 Отговорено Май 25, 2016 Така е трябва да се внимава какво се зарежда в клавира понеже понякога няма съвместимост и ако не си в час какво може и какво не,по-добре питаи и се осведоми какво и от кого може да лоадваш иначе Аз съм със па 4 и пак не зареждам безразборно каквото и да е.Глобал се зарежда от сет от същия модел корг. Или се конвертира целия сет от друг модел за конкретния модел с KORG PA Manager, който е платен PC софтуер с много-големи възможности и си струва 180-те лева. http://www.korgpamanager.com/tutorial/ http://www.korgpamanager.com/Forum/ Хубав ден на всички и успех. Цитирай
asan79onbashi Отговорено Май 25, 2016 Отговорено Май 25, 2016 Значи сега виждам,какво те притеснява и какъв е точно проблема.Значи не ти тръгват стилове от па 800 на па 600,нали така?Обаче аз до колкото съм запознат по-нов модел отваря стилове от всички по стари модели корг па....Значи нещо друго имаме тука Може стиловете да са от друг по-нов модел който няма как да отвориш понеже кодеците растът със моделите и времето.Може да са от па 900,па 3 или 4.Па 600 отваря стиловете на па 800 според табличката на корг за съвместимостта на сетове и стилове.Приятели,колеги абе де да знам какво друго да ти кажа.Има много хора из нет пространството които целта им е да дразнят или да развалят на някой колега някой инструмент ако имат шанс.Ако говорим са стилове от па 800 и друг па 800 щях да помисля за о.с по стар или по-нов нещо от сорта но щом говорим за стил от па 800 на па 600 то би трябвало да вървят.Тогава значи стиловете са от по-нов клавир .Колкото до софтуера на корг за конвертиране бих казал,че е добър и върши работа за по-старите модели е идеален но на па 4 за какво ще му е?Па 4 чете от всички и софтуер тук не е нужен!Определено ще помогне за конверт на стилове от който и да е па модел та даже и други марки. Дано да съм бил полезен. Цитирай
qw1as2zx3 Отговорено Май 25, 2016 Отговорено Май 25, 2016 Значи сега виждам,какво те притеснява и какъв е точно проблема.Значи не ти тръгват стилове от па 800 на па 600,нали така?Обаче аз до колкото съм запознат по-нов модел отваря стилове от всички по стари модели корг па....Значи нещо друго имаме тука Може стиловете да са от друг по-нов модел който няма как да отвориш понеже кодеците растът със моделите и времето.Може да са от па 900,па 3 или 4.Па 600 отваря стиловете на па 800 според табличката на корг за съвместимостта на сетове и стилове.Приятели,колеги абе де да знам какво друго да ти кажа.Има много хора из нет пространството които целта им е да дразнят или да развалят на някой колега някой инструмент ако имат шанс.Ако говорим са стилове от па 800 и друг па 800 щях да помисля за о.с по стар или по-нов нещо от сорта но щом говорим за стил от па 800 на па 600 то би трябвало да вървят.Тогава значи стиловете са от по-нов клавир .Колкото до софтуера на корг за конвертиране бих казал,че е добър и върши работа за по-старите модели е идеален но на па 4 за какво ще му е?Па 4 чете от всички и софтуер тук не е нужен!Определено ще помогне за конверт на стилове от който и да е па модел та даже и други марки. Дано да съм бил полезен. Ммм колега мисля че не е това проблема защото този сет той само си го подновява и сам си го е правил на неговия клавир, сета е негов лично негов правен на неговия клавир и всичко в него е негово няма нещо чуждо той не използва чужди работи мисля че не е това проблема.. Не мога да разбера защо така става вчера цяла нощ го мислех защото до сега толкова време не ми е правело така явно има някой файл който е повреден не знам.... Цитирай
asan79onbashi Отговорено Май 26, 2016 Отговорено Май 26, 2016 Значи не може да отвори неговите си стилове така ли?Ако е така сигорно е със по-стара о.с и трябва да зареди о.с от сайта на корг който е най-актуалния и трябва да може да си отваря стиловете вече.Аз също съм имал подобен проблем при бившия ми па 800 който не отваря стилове от друг па 800 със по-нов о.с.Но след ъпдейт на операционната система вече отваря всички стилове от неговия па модел.Ако е сменял о.с по някакви причини и е миннал на по-стара версия о.с е твърде вероятно да се получи точно този проблем!Няма как без да си сменил о.с и лично твоите си стилове които вчера си отварял и работил с тях,днес ей тъй да не може да отваряш!Има само две изключения които може да се споменът в тази ситоация.Сет ли разглеждаме или бекъп файл?Възможно е да не сме записали въпросния бекъп файл или сет до край/на 100% /Да е спрял тока и клавира да е изключил преди да запише сета и въпросните стилове пълно.Те са записани само като име на стил но без същината си не пълен и незавършен запис на данни.Друг бъг може да се яви като пълним някой стил със интро и всеки възможен бутон ,вариация,тракове,св, барове и продължителност и всичко до максимум така ние препълваме със много данни самия стил и после е възможно самия стил да се бъгне и да не може да се отваря и чете повече.Имал съм подобен случаи.Това е което ми идва на ум друго не мога да се сетя.щом стиловете не е възможно да са вкарани нарочно от друг модел и имфото си е негово то това са възможностите за грешки. Цитирай
qw1as2zx3 Отговорено Май 26, 2016 Отговорено Май 26, 2016 Благодаря колега Асан много ми помогна излезе прав за o.c на клавира споменах му за това и оправихме нещата вече всичко е ок много ти благодаря ! Цитирай
qw1as2zx3 Отговорено Май 29, 2016 Отговорено Май 29, 2016 Имам друг въпрос според вас кой клавир е по добър за солиране защото мисля да си закупя клавир точно за това но се колебая между Korg M3 и Korg Kronos. Пари имам само ми кажете кое е по доброто питах колеги един казва m3 друг kronos повечето колеги казват kronos но за всеки случай реших да питам и тук за да не сгреша. Цитирай
asan79onbashi Отговорено Май 31, 2016 Отговорено Май 31, 2016 (Редактирано) Korg Kronos е по-новия и по мощния от уоркстейшаните.Той пък има няколко разновидности-кронус,кронус х ,кронус платинум. М 3 също не е лош но е със по малка рам и е по стар модел.До колкото знам кронус чете от м 3. Редактирано Май 31, 2016 от asan79onbashi Цитирай
qw1as2zx3 Отговорено Юни 1, 2016 Отговорено Юни 1, 2016 Благодаря ти Асан ще се ориентирам към kronos но към кой от трите разновидности на kronos да се ориентирам ? Цитирай
asan79onbashi Отговорено Юни 1, 2016 Отговорено Юни 1, 2016 Стандартния от снимката горе.Аз бих взел него. Цитирай
qw1as2zx3 Отговорено Юни 1, 2016 Отговорено Юни 1, 2016 Добре пак много ти благодаря за съвета Асан ! Цитирай
asan79onbashi Отговорено Юни 3, 2016 Отговорено Юни 3, 2016 Жив и здрав,колега .Това е много хубав,скъп и модерен инструмент,чак малко ти завиждам.Пожелавам ти да ти донесе много наслада и удовлетворение! Цитирай
qw1as2zx3 Отговорено Юни 5, 2016 Отговорено Юни 5, 2016 Благодаря ти Асан за пожеланието с малко помощ успях да си го позволя и си го поръчах! 1 Цитирай
asan79onbashi Отговорено Юни 6, 2016 Отговорено Юни 6, 2016 Да разбирам,ще имащ много време да работиш с този прекрасен инструмент да разбереш кое ,какво как и защо.Имаш най-доброто и трябва да работиш с него! Успех! Цитирай
Recommended Posts