илко илко Отговорено Март 25, 2020 Отговорено Март 25, 2020 здравейте , аз съм любител клавирист и наскоро си купих yamaha psr 730 и тук виждайки малко повече опции реших да качвам ритми (най-вече народни сръбски и каквото даде нета) обаче не намирам конвертирани в мид файл предполагам това е единственото разширение за файлове за тези машини.Видях в по-горни постове програмата за конвертиране но ще съм благодарен и на малко повече информаци Цитирай
илко илко Отговорено Март 25, 2020 Отговорено Март 25, 2020 Искам също да попитам всички ритми които видях в линка на колегата от предишен пост са sty формат ,та мисълта ми е аз ли съм екстремно неграмотен и не мога да си ги пусна като инфо от дискетата самата дискета ли ми е проблемна или машината произвежда само mid и usr файлове .Също така ме интересува когато се слага инфо на дискетата трябва ли да е в папка за да може да се възпроизвежда отделно инструмент ритъм или инструментал. Мерси предварително! Цитирай
novakov Отговорено Май 16, 2020 Отговорено Май 16, 2020 (Редактирано) На 16.01.2020 г. at 16:23, Krasimir написа: Здравейте! Преди около15г.се занимавах със музика,предимно сватби, ресторанти.Запазих си синтезатора Yamana psr630 ,но незнайно как съм загубил дискетите с неравноделни те тактове.Ако някой разполага все още с такива ще съм му благодарен да ми изпрати.Срещу заплащане разбира се. https://drive.google.com/open?id=1an4gPOk30d6G6idj2-h_XnFIms9ReCDP тук има стилове за yamaha и korg и мидита Редактирано Май 16, 2020 от novakov Цитирай
Chanko Отговорено Юли 21, 2020 Отговорено Юли 21, 2020 (Редактирано) От 6 месеца свиря на Casio ctk-3500 и песните които искам да запиша не звучат както трябва запиват или спират или понякога не иска даже да се прехвърли песента в синтезатора.Някой може ли да ми помогне? Редактирано Юли 21, 2020 от Chanko Цитирай
Lorimar Отговорено Юли 27, 2020 Отговорено Юли 27, 2020 ^ Еми смени клавира, това е Детска играчка, даже и секуенсер няма толкова за 340лв! Цитирай
Fireman8888 Отговорено Ноември 9, 2020 Отговорено Ноември 9, 2020 Здравейте ако някой може да ми помогне и има сетове или отделни песни на. Наско Ментата. В замяна мога да пратя много хубаво сръбски и ориенталски сетове Цитирай
Chanko Отговорено Януари 7, 2021 Отговорено Януари 7, 2021 CASIO CTK-3500.Някой знае ли от къде мога да си изтегля миди на народна музика...? Цитирай
Roland G600 Отговорено Септември 2, 2021 Отговорено Септември 2, 2021 Здравейте колеги!От скоро ползвам Korg Pa600.Оказа се че клавира ми е с по-стара версия на софтуера.Днес си записах сета на usb.Изтеглих новия софтуер от сайта на Korg...преинсталирах клавира.Всичко ок,но като тръгнах да зареждам сета ми изписа грешка...не можа да го качи целия и клавира заби. Предполагам че сета е заразен с вирус.Та сега съм без сет.Много ще съм благодарен ако някой от вас ми прати що годе читав сет за Pa600 Благодаря предварително! Цитирай
stanislaf1981 Отговорено Септември 28, 2021 Отговорено Септември 28, 2021 (Редактирано) Здравейте. Търся информация за Роланд Ем2000. Кръчмар ски стилове. Хора ръченици кючеци и.т.н.Мисля че чете от G серията, май и от VA. Ще съм благодарен ако някой помогне. В замяна бих предложил стилове за Роланд Е66 ама едва ли някой ще търси нещо за толкова стар клавир. Редактирано Септември 28, 2021 от stanislaf1981 Цитирай
stanislaf1981 Отговорено Октомври 7, 2021 Отговорено Октомври 7, 2021 Продължавам да търся стилове за Roland G600/800/1000.Ще се радвам някой да се включи. Цитирай
Lorimar Отговорено Ноември 13, 2021 Отговорено Ноември 13, 2021 Тези клавири са доста стари от 90-те год. по-добре си вземи нещо ново! Цитирай
Apple&VSTI Отговорено Ноември 18, 2021 Отговорено Ноември 18, 2021 На 13.11.2021 г. at 15:10, Lorimar написа: Тези клавири са доста стари от 90-те год. по-добре си вземи нещо ново! Long time ago , ти сменили вече отдсавна 2-ката с 3-ка Повече от Година не сме се чували, предполагам че отдавна си сменил бабата с по-лада булка Цитирай
yamaha Отговорено Ноември 18, 2021 Отговорено Ноември 18, 2021 Преди 2 часа, Apple&VSTI написа: .. предполагам че отдавна си сменил бабата с по-лада булка Ти недей така...знаеш ли какви харни баби има? Аз понеже имам навика по някой път да си колекционирам разни баби (знам ли, може и да съм някакъв неосъзнат геронтофил), наскоро си попълних колекцията с още една баба - PSR-2500 (с емулатор). Много харна свирка, предвид годината на производство - съвсем нелош саунд, разни глезотийки, че чак и вокален процесор. И други редки музейни експонати в напълно работещо състояние все още си пазя от някаква носталгия - Z1000, SQ16, SY85....не че нямам и нови модели от рода на PA700 и подобни, но си имам тръпка към старите неща. ЕГН-то ми си казва думата явно... П.П. Извинявам се за офтопика. Цитирай
Apple&VSTI Отговорено Ноември 19, 2021 Отговорено Ноември 19, 2021 Преди 15 часа, yamaha написа: Ти недей така...знаеш ли какви харни баби има? Аз понеже имам навика по някой път да си колекционирам разни баби (знам ли, може и да съм някакъв неосъзнат геронтофил), наскоро си попълних колекцията с още една баба - PSR-2500 (с емулатор). Много харна свирка, предвид годината на производство - съвсем нелош саунд, разни глезотийки, че чак и вокален процесор. И други редки музейни експонати в напълно работещо състояние все още си пазя от някаква носталгия - Z1000, SQ16, SY85....не че нямам и нови модели от рода на PA700 и подобни, но си имам тръпка към старите неща. ЕГН-то ми си казва думата явно... П.П. Извинявам се за офтопика. Явно е от ЕГН-то, да Цитирай
dlkokodlk Отговорено Февруари 18, 2022 Отговорено Февруари 18, 2022 трябва ми сет за па900,имам едни,но не ми харесва,много натруфени с излисхни дрънкалки Цитирай
Recommended Posts