Jump to content
Българският форум за музиканти

Roland G600

newbies
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Roland G600

 1. Благодаря колега за бързия отзив! e-mail:esco_electric@abv.bg Изпратих няколко сета, дано ти харесат! Видях ги колега.Още веднъж благодаря много за труда.Ще ги пробвам още тази вечер!Поздрави!
 2. Благодаря колега за бързия отзив! e-mail:esco_electric@abv.bg
 3. Привет на всички колеги!Наскоро се сдобих с Korg Pa 50.Намерих си разни сетове,поиграх си с клавира,но не мога да си намеря свестен ритъм за родопска музика.Както за 2/4 така и за бавното,като за "Девойко мари хубава" и т.н.Ще съм много благодарен ако някой се отзове.Поздрави!
 4. Roland G600

  Usb floppy emulator

  Колеги помагайте!Закупих си флопи емулатор от Ebay.Пристигна с един диск със software за форматиране на usb flash памет.Мислех че е лесна работа да го закача към моя Roland G600...но се оказа непосилна задача за мен.Като го закача към клавира и още с пускането ми изписва че иска форматиране...но в момента в който дам Format и изписва DISK NOT READY Please insert disk.Какво ли не пробвах и не можах да го подкарам.Ако има някой който си е слагал такова чудо на клавира нека помага и подробно да опише как става номера.Ще съм ви много благодарен.
 5. Здравейте колеги.Трябва ми помощ.Наскоро смених клавирчето и сега съм с Ketron Solton MS 100...та въпроса ми е някой дали има стилове за такава свирка.Трябват ми няколко стила като за кръчмарска музика за народно,кючеци,балади и др. 2/4 7/8 9/8 бегинче 2-ка 9-ка
 6. Roland G600

  Проблем с Floppy-то на Roland G 600

  Колеги помагайте.Закупих си floppy usb emulator от Ebay.Закачих го на клавира,форматирах флашката със software-a който беше даден към emulator-a накачих си стиловете...и сега започват проблемите.Пускам клавира...бутам флашката и изписва че има грешка.Не може да разпознае стиловете.Пробвах и с midi файлове и с тях не става.Кажете какво да правя...вече си мисля че клавирът е прецакан нещо
 7. Здравейте колеги.Наскоро си купих Roland G 600 и се оказа че имам проблем с floppy-то.Когато бутна дискетата...забучава и върти но си мисля че не може да прочете информацията от дискетата.Дискетата е читава преди това друг клавир я разчита без проблем.Пробвах като реснах настройките на клавирът но никаква промяна и сега не мога да си заредя стилове.Моля за помощ...кой каквото каже всичко ще ми е от полза.
 8. Някой да знае дали floppy от Korg или Yamaha става за Roland ?
 9. Roland G600

  Проблем с Floppy-то на Roland G 600

  А някой да знае дали floppy от Korg или Yamaha става за Roland ?
 10. Roland G600

  Проблем с Floppy-то на Roland G 600

  Оценявам идеята ти.Благодаря!
 11. Roland G600

  Проблем с Floppy-то на Roland G 600

  Благодаря колеги.Май ще си поръчам един флопи емулатор.А и още нещо...По миди път с кабел мога ли да си кача стилове на клавира ?
 12. Здравейте.Имам проблем с floppy-то на клавир Roland G 600.Като пъхна дискета вътре забръмчава и върти но не разчита информацията от нея.Пробвах като ресна клавирът но нямаше полза.Все така...и сега не мога да си заредя стилове.Помагайте с каквото можете.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.