novakov Отговорено Май 16, 2020 Отговорено Май 16, 2020 (Редактирано) На 16.01.2020 г. at 16:23, Krasimir написа: Здравейте! Преди около15г.се занимавах със музика,предимно сватби, ресторанти.Запазих си синтезатора Yamana psr630 ,но незнайно как съм загубил дискетите с неравноделни те тактове.Ако някой разполага все още с такива ще съм му благодарен да ми изпрати.Срещу заплащане разбира се. https://drive.google.com/open?id=1an4gPOk30d6G6idj2-h_XnFIms9ReCDP тук има стилове за yamaha и korg и мидита Редактирано Май 16, 2020 от novakov Цитирай
Chanko Отговорено Юли 21, 2020 Отговорено Юли 21, 2020 (Редактирано) От 6 месеца свиря на Casio ctk-3500 и песните които искам да запиша не звучат както трябва запиват или спират или понякога не иска даже да се прехвърли песента в синтезатора.Някой може ли да ми помогне? Редактирано Юли 21, 2020 от Chanko Цитирай
Lorimar Отговорено Юли 27, 2020 Отговорено Юли 27, 2020 ^ Еми смени клавира, това е Детска играчка, даже и секуенсер няма толкова за 340лв! Цитирай
Fireman8888 Отговорено Ноември 9, 2020 Отговорено Ноември 9, 2020 Здравейте ако някой може да ми помогне и има сетове или отделни песни на. Наско Ментата. В замяна мога да пратя много хубаво сръбски и ориенталски сетове Цитирай
Chanko Отговорено Януари 7, 2021 Отговорено Януари 7, 2021 CASIO CTK-3500.Някой знае ли от къде мога да си изтегля миди на народна музика...? Цитирай
Roland G600 Отговорено Септември 2, 2021 Отговорено Септември 2, 2021 Здравейте колеги!От скоро ползвам Korg Pa600.Оказа се че клавира ми е с по-стара версия на софтуера.Днес си записах сета на usb.Изтеглих новия софтуер от сайта на Korg...преинсталирах клавира.Всичко ок,но като тръгнах да зареждам сета ми изписа грешка...не можа да го качи целия и клавира заби. Предполагам че сета е заразен с вирус.Та сега съм без сет.Много ще съм благодарен ако някой от вас ми прати що годе читав сет за Pa600 Благодаря предварително! Цитирай
stanislaf1981 Отговорено Септември 28, 2021 Отговорено Септември 28, 2021 (Редактирано) Здравейте. Търся информация за Роланд Ем2000. Кръчмар ски стилове. Хора ръченици кючеци и.т.н.Мисля че чете от G серията, май и от VA. Ще съм благодарен ако някой помогне. В замяна бих предложил стилове за Роланд Е66 ама едва ли някой ще търси нещо за толкова стар клавир. Редактирано Септември 28, 2021 от stanislaf1981 Цитирай
stanislaf1981 Отговорено Октомври 7, 2021 Отговорено Октомври 7, 2021 Продължавам да търся стилове за Roland G600/800/1000.Ще се радвам някой да се включи. Цитирай
Lorimar Отговорено Ноември 13, 2021 Отговорено Ноември 13, 2021 Тези клавири са доста стари от 90-те год. по-добре си вземи нещо ново! Цитирай
yamaha Отговорено Ноември 18, 2021 Отговорено Ноември 18, 2021 Преди 2 часа, Apple&VSTI написа: .. предполагам че отдавна си сменил бабата с по-лада булка Ти недей така...знаеш ли какви харни баби има? Аз понеже имам навика по някой път да си колекционирам разни баби (знам ли, може и да съм някакъв неосъзнат геронтофил), наскоро си попълних колекцията с още една баба - PSR-2500 (с емулатор). Много харна свирка, предвид годината на производство - съвсем нелош саунд, разни глезотийки, че чак и вокален процесор. И други редки музейни експонати в напълно работещо състояние все още си пазя от някаква носталгия - Z1000, SQ16, SY85....не че нямам и нови модели от рода на PA700 и подобни, но си имам тръпка към старите неща. ЕГН-то ми си казва думата явно... П.П. Извинявам се за офтопика. Цитирай
dlkokodlk Отговорено Февруари 18, 2022 Отговорено Февруари 18, 2022 трябва ми сет за па900,имам едни,но не ми харесва,много натруфени с излисхни дрънкалки Цитирай
Ванко78 Отговорено Октомври 9, 2022 Отговорено Октомври 9, 2022 Здравейте, начинаещ съм и търся сет за касио ct-x3000, в инструкцията пише, че работи със стандартни миди файлове, може ли някой да ми помогне? Благодаря предварително! Поздрави на всички! Цитирай
Georgi Krastev Отговорено Февруари 8, 2023 Отговорено Февруари 8, 2023 Здравейте! От няколко дни наблюдавам едно китайче Медели акх10. Някой има ли мнение за този аранжор(китайците го водят про ),заслужава ли си,може ли да е достоен заместник на па700,600 или е меко казано "бозичка"? Видях че в базар.бг е имало обява за такъв,но вече е продаден.Ако колегата който го е купил е тук във форума,молбата ми е...ако може да даде повече информация за този аранжор и възможностите му. Цитирай
yamaha Отговорено Февруари 9, 2023 Отговорено Февруари 9, 2023 (Редактирано) Преди 1 час, Georgi Krastev написа: ... китайците го водят про ... Китайците обикновено включват всичко над $10 в тая група, така че съм свикнал да не обръщам внимание на всякакви техни добавки от рода на 'Pro', 'Studio' и т.н. Не съм този, който го е купил от базара, но пък имам някаква обща представа за модела, понеже още преди 3 години се колебаех дали да не си го поръчам предвид ниската му цена и нелошите възможности. Тогава изгледах доста ревюта и демота, но накрая ме отказа факта, че дълго време го нямаше в наличност никъде, а и съвместимостта на стиловете спрямо другите популярни марки никъде не беше спомената, така че приех, че просто я няма и си взех Корг. Медели пуснаха този модел някъде в началото на първата ковид вълна, точно когато всички онлайн магазини започнаха да изпитват проблеми с доставките на всякакви модели от всички фирми. В Томан и др. големи вериги по онова време моделът изобщо го нямаше, а след време се появи, но с надпис "доставка след няколко месеца". На хартия по данни изглежда доста добре - копирали някои функции от PSR-SX сериите и са го понапълнили с екстри, които обикновено се срещат в по-високите класове. Като звук бих го позиционирал на нивото на SX600 или PA300-600...някъде там, но пък има повече опции от ниските модели. Сега...дали е боза или не, е въпрос на виждане и претенции, понеже тук във форума има колеги, за които даже Genos или PA-5x са бози. Понеже също бях видял онази обява в базара, ако не се лъжа, човекът беше от Ямбол, а цената първоначално беше 1000 лв., след това я смъкна на 900 и след това не съм следил обявата, но пък неговата май имаше някакъв транспортен дефект като че ли. От моя гледна точка ако всичко по инструмента си работи, мисля, че цена от 900 лв. е резонна на това, което предоставя модела, особено сравнявайки от какви суми започват най-ниските класове на Ямаха или Корг. Ако обаче някой смята да го взима за чалга изпълнения, трябва да забрави за всякакви 'Муси', 'Ради' и прочие сетове, предвид стиловата (не)съвместимост...някъде бях чел, че AKX10 може да конвертира единствено ямаха стилове, но само през компютър със съответната програма и с неясен краен звуков резултат, така че дори само поради тази причина покупката не ми се вижда много оправдана. Редактирано Февруари 9, 2023 от yamaha Цитирай
svetlio1 Отговорено Юли 27, 2023 Отговорено Юли 27, 2023 (Редактирано) Здравейте на всички, от скоро имам Корг па 600, и ще съм благодарен някой ако помогне или да ми каже от къде да ги сваля. Трябват ми няколко стила: Ennio Morricone Chi Mai, Vesna Zmijanac - Kad zamirisu jorgovani, Christos Kyriazis - Epimeno, Бяла роза-Славка Калчева, Драгана- опрости за сваки дан, и Дай си сърцето-гръцка. Благодаря предварително! Редактирано Юли 27, 2023 от svetlio1 Цитирай
Recommended Posts