White Angel Отговорено Юли 13, 2016 Отговорено Юли 13, 2016 Ilko А има ли пълна версия някъде да не е само демо??? Цитирай
ilko tasev Отговорено Юли 13, 2016 Отговорено Юли 13, 2016 ^ Успях да влезна на дата бг обаче нищо не можах да сваля от там, тези 26 файла ги свалих , Благодаря за което, Ако можеш и имаш давай още (нали не съм много нахален)??? ТУК Цитирай
Svetlio Klavir Отговорено Юли 15, 2016 Отговорено Юли 15, 2016 Някой да има ритъм за Andjeoska vrata на Saban Saulic?Миди също ще ми свърши работа.Благодаря предварително! Цитирай
YordanStefanov Отговорено Юли 15, 2016 Отговорено Юли 15, 2016 аз имам, но не знам как да ги го изпратя.... Цитирай
Svetlio Klavir Отговорено Юли 16, 2016 Отговорено Юли 16, 2016 аз имам, но не знам как да ги го изпратя.... totalmk@ymail.com Това е мейла ми,колега.Предварително ти благодаря! Цитирай
ilko tasev Отговорено Юли 17, 2016 Отговорено Юли 17, 2016 (Редактирано) White Angel, Дай имейл! Редактирано Юли 17, 2016 от ilko tasev Цитирай
skostadinov Отговорено Юли 17, 2016 Отговорено Юли 17, 2016 Илко ако може прати и на мен пълната версия на OMB: bdt-lfs@mail.bg bdt-lfs @mail.bgbdt-lfs @mail.bg Цитирай
skostadinov Отговорено Юли 21, 2016 Отговорено Юли 21, 2016 Здравейте, някой може ли да ми даде стил за тази песен цък. Благодаря на всички Цитирай
Lorimar Отговорено Юли 23, 2016 Отговорено Юли 23, 2016 А не можеш ли сам да си направиш стила??? В готов вид всичко е много лесно, а относно това парче... просто нямам думи ПРОСТОТИЯ И ТЪПОТИЯ!!! Sorry за коментара но не съм привърженик на ЧАЛГАТА!!! Цитирай
skostadinov Отговорено Юли 24, 2016 Отговорено Юли 24, 2016 Стиловете не са ми ясни как става. За песента и аз не съм превърженик / не слушам, следователно и не е за мен просто ме помолиха Цитирай
qw1as2zx3 Отговорено Юли 25, 2016 Отговорено Юли 25, 2016 Има ли от къде по поръчка да се направи протектор за Korg Pa600 ? Тъй като търсих в интернет и не намерих нищо има за Pa900, Pa3x, Pa2x и т. н. но за Pa600 не намерих.... Цитирай
Lorimar Отговорено Юли 27, 2016 Отговорено Юли 27, 2016 Има ли от къде по поръчка да се направи протектор за Korg Pa600 ? Тъй като търсих в интернет и не намерих нищо има за Pa900, Pa3x, Pa2x и т. н. но за Pa600 не намерих.... Свържи се с Невилиян Гемижев от gemamusic той предлага, може би ще намери решение! Цитирай
asan79onbashi Отговорено Юли 29, 2016 Отговорено Юли 29, 2016 (Редактирано) Как е въжможно музикант да не обича музика?Художник да не обича да рисува нещо или учител който не обича циганчета ученици?То ако трябва всеки да казва какво обича самия той и какво не каде ще стигнем?Един музикант свири това за което му плащат!!!Аз съм свирил една и съща песен най-редовно месеци наред ,щом си плащат и им е кев.В ресторант поднасят и готвят това което се поръчва от клиентите а не това което обича да готви готвача!Чалги,малги всичко е една помия и няма никаква разлика,щтом се търси нещо то това се свири.Ние сме заляти и удавени в тази така наречена чалга.Каде си видял свадба или банкет без кючек и без чалга а?Да само в Китай няма чалга!Чалгата не е мръсна,мръсни са курвите,крадците,предателите,убийците и хората без морал и разбиране.Фльрцата си е фльорца и нямя значение какво ще пее.Курвата и опера да пее няма стане друго пак си е к...ва. Редактирано Юли 29, 2016 от asan79onbashi 1 Цитирай
White Angel Отговорено Юли 29, 2016 Отговорено Юли 29, 2016 ilko tasev Моят мейл е sarmatorum@gmail.comБлагодаря... Цитирай
Recommended Posts